2777
2789
عنوان

بیاین عکس پوست داغونمو ببینید بگید چیکار کنم🥲🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پست بالا منو نگاه کنبرا لون مدل لک جای جوش ک من دارم ترتینویین جوابه؟

دنبال عکس شما گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. ولی کلا تا جایی که میدونم ترتینویین برای جوانسازی و ترمیم و جوش و جای جوش خیلی خوبه ( البته جای آکنه ای که چال افتاده باشه رو نمیدونم). ولی هم تو دوران اقدام و بارداری و شیردهی ممنوعه، هم تاثیرش تدریجیه هم اینکه باید با مقادیر کم و پماد های ویتامینA ی ضعیف تری شروع کنی (مثل رتینا، رتینول) و مقدار استفاده در هر بار هم خیلی کم باید باشه ( دیگه نهایتا اندازه یه نخود برای کل صورت. اوایل هم کمتر باید بزنی و کم کم مقدارشو زیاد کنی تا پوستت عادت بکنه)

ولی خوبیش نسبت به انتی بیوتیک اینه که فلور پوستت رو بهم نمیریزه و مقاومت انتی بیوتیک هم ایجاد نمیکنه هر موقع هم بخوای میتونی قطع ش کنی( در حالیکه انتی بیوتیک دوره مصرف ش باید کامل بشه)

من خودم جوش میزدم پماد و لوسیون انتی بیوتیک هم تو خونه داشتم ولی چون تو اینترنت درباره مشتقات ویتامین آ خونده بودم رفتم داروخونه از دکتر داروساز پرسیدم کدوم بهتره؛ گفت مشتقات ویتامین آ

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

خواهش میکنم❤اره به نظرم برای این پوست هم خوبه ولی ممکنه اوایل بزنی خصوصا اگه زیاد بزنی جوشات بیشتر بشه که موقتیه و بهتر میشه. ضد آفتاب هم مرتب باید بزنی چون پوستت حساس تر میشه. به نظرم با یه سرم ویتامین آ شروع کن همون اول کار ترتینوئین نزن. من خودم یه مدت زدم دیگه نزدم چون تنبلیم می اومد هر بار میرم بیرون ضد آفتاب بزنم ولی عکس جلدشو میفرستم

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

ببشخید اینترنت قطع شد العان پوستش اینه راکوتان و..... مصرف کرده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
وااای

واسه دخترم هست اینتر نت قطع شد نتونستم واسه العونشو بزارم العان راکوتان خورده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰