2777
2789
عنوان

پارگی زودرس کیسه آب دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزمشما قبول داری که اگه خدا نمیخواست تا مرز سقط میرفت ولی سقط نمیشد؟چون من که عمدا کاری نکرد ...

ببین عزیزم هیچکسی دوست نداره کاری روعمداانجام بده ولی بسپاربه خداکه انشاءالله بچه بعدی سالم باشه ولی خودتم رعایت کن استراحت کن اصلاخودتواذیت نکن شاید یه حکمتی بوده توش ناراحت نباش ❤️ 

الهی بمیرم براش نکنه واقعا دلیلش اینا بودهخب الان خودمو مقصر بدونم ؟چجوری میتونم شاد باشم اگه تقصیر ...

احتمالش خیلی کمه عفونت دندون باعثش باشه بیشتر مسایل خود جنینه و کیسه و مایع است‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ببین عزیزم هیچکسی دوست نداره کاری روعمداانجام بده ولی بسپاربه خداکه انشاءالله بچه بعدی سالم باشه ولی ...

دستت درد نکنه ممنون گلم

اگه روزی خور دنیا میبود حتما میموند مگه نه؟

مگه میشه خدا بخواد بمونه ولی نمونه

اللهم عجل لولیک الفرج
دستت درد نکنه ممنون گلماگه روزی خور دنیا میبود حتما میموند مگه نه؟مگه میشه خدا بخواد بمونه ولی نمونه

دقیقا اون چیزی که خدامیدونه آدم نمیدونه بایدبسپاری دست خودش

احتمالش خیلی کمه عفونت دندون باعثش باشه بیشتر مسایل خود جنینه و کیسه و مایع است‌

آها ممنون عزیزم

ترشح که یکم سبز باشه نشانه عفونت رحمه؟

اون ممکنه باعثش شده باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا اون چیزی که خدامیدونه آدم نمیدونه بایدبسپاری دست خودش

چشم ممنون قشنگم

میشه یه صلوات هدیه به حضرت ام البنین برام بفرستی

هنوز اونجوری که باید دلم آروم نشده

فکرمیکنم توکلم ضعیفه

هی میشینم تاریخارو حساب میکنم

سونو و آزمایشارو نگاه میکنم

ذهنم همش درگیره بیرونم میرم بهش فکر میکنم هرجا میرم

اللهم عجل لولیک الفرج
آها ممنون عزیزمترشح که یکم سبز باشه نشانه عفونت رحمه؟اون ممکنه باعثش شده باشه؟

هر عفونتی ممکنه‌. ولی تو هفته های اول بیشتر علل مال خود جنین و جفت و ایناس 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چشم ممنون قشنگممیشه یه صلوات هدیه به حضرت ام البنین برام بفرستیهنوز اونجوری که باید دلم آروم نشدهفکر ...

چشمت بی بلا میدونم عزیزم سخته ولی گذشته رفته بشینی غصه بخوری روحیه توخراب کنی زمان که به عقب برنمی‌گرده توبااین کاربدترحال خودتوخراب میکنی پس ازته دلت توکل به خدا کن ازاون بخواه اون چیزی که به صلاحته بذاره جلوت مطمئن باش بعدازهرسختی آسونی هست خدامطمئن باش برات بهترینارورقم میزنه آرزومیکنم برات همیشه خنده هات ازته دل باشن وگریه هات ازشوق الآنم اذان میگه برات دعاکردم عزیزم

هر عفونتی ممکنه‌. ولی تو هفته های اول بیشتر علل مال خود جنین و جفت و ایناس

ممنون گلم

الان زنگ زدم از یه مامایی پرسیدم گفت احتمالا مشکل ژنتیکی داشته 

گفتم شاید مشکل از من بوده گفت نه خدا بخواد نگه میداره حتما خود بچه مشکل کبدی کلیوی یا دیگه ای داشته

اللهم عجل لولیک الفرج
چشمت بی بلا میدونم عزیزم سخته ولی گذشته رفته بشینی غصه بخوری روحیه توخراب کنی زمان که به عقب برنمی‌گ ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده انشاءالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج