2777
2789
عنوان

زبان بدن بااعتماد بنفس

142 بازدید | 5 پست

راهکاری براش دارین بعضیا حتی صورت و مدل ظاهرشونم اعتمادبنفس‌دارراهکاری‌دارین؟؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

وقتی میخوای باکسی صحبت کنی تو چشماش نگاه کن آروم وخونسرد صحبت کن 

بخند ولی زیاد نخند زیاد خندیدن باعث میشه از ابهتت کم بشع 

جایی اصلا بدون دعوت نرو

سعی کن همیشه ی مقدار از توانایی های خودت توی جمع صحبت کنی

همیشه آراسته وخوشبو باش یه عطر خاص وهمیشگی،بزن واستایل مخصوص ب خودتو پیدا کن 

اگه جایی کسی حرف ناحق یا حرف نادرست بهت زد با احترام وبا جدیت والبته خونسرد بهش بگو که از رفتاراش یا حرفاش ناراحت شدی 

وتوانایی های خودتوباور داشته باش

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میخوای باکسی صحبت کنی تو چشماش نگاه کن آروم وخونسرد صحبت کن بخند ولی زیاد نخند زیاد خندیدن باعث ...

چ‌قشنگ‌گفتی🧡🧡اصلا زبون درست و ب موقع جواب دادن ب توهین ومسخره کردن دیگرانو‌ندارم این موردخیلی اذیتم میکنه درلحظه نمتونم درست تصمیم بگیرم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
چ‌قشنگ‌گفتی🧡🧡اصلا زبون درست و ب موقع جواب دادن ب توهین ومسخره کردن دیگرانو‌ندارم این موردخیلی اذیت ...

تمرین کن چیزایی رو ک گفتم  وادای آدمای با اعتماد ب نفس رو دربیارممکنه حتی دفعات اول گند بزنی اما ناامید نشو وادامه بده

مطمئن باش ب نتیجه می‌رسی

کتاب هم زیاد بخون کتاب های روانشناسی واعتماد ب نفس، تو اجتماع زیاد باش ،جلو اینه با خودت حرف بزن ،تن صداتو محکم ومتعادل کن،واینکه تمرکزتو بذار رو کار یا تحصیل وپیشرفت اینجوری ناخوداگاه اعتماد ب نفست میره بالاتر

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍