2777
2789

کو

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفیه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

ولی من یه هاله محو میبینم باور کن . امید الکی بهت نمیدم ولی از بس خودم سر بارداری هام بی بی چک گذاشتم خبره شدم  یه چیزی توی بی بی چکت مشخصه   

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
بعد ۳دقیقه گلم

عع اگه اینطوریه امکان بارداری هست 

فردا صبح یکی دیگ بزن ادرارت هم حسابی غلیظ باشه 

فک کنم لقاحت دیر بوده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
ولی من یه هاله محو میبینم باور کن . امید الکی بهت نمیدم ولی از بس خودم سر بارداری هام بی بی چک گذاشت ...

واقعا ؟؟؟

یکی دیگ هم زدم اونم عکسشو بذارم؟

ولی اون مدیکوره

این ویتاساین خودکاری

بعد این ویتاساین روش نوشته شش روز زودتر جواب میده