2777
2789
قربونت برم🥲بنظرت تا کی دیگ بیبی بذارم دوباره؟

چند روزه عقب انداختی؟شما دو روز دیگه اول صبح بی بی بزن   هورمون بارداری هر دو روز یکبار افزایش پیدا می‌کنه تو بدنت. اگه الان کمرنگه واسه اینه هورمون پایینه .دو روز دیگه پررنگ تر میشه

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
چند روزه عقب انداختی؟شما دو روز دیگه اول صبح بی بی بزن هورمون بارداری هر دو روز یکبار افزایش پیدا ...

از موقعی که اقدام کردم پریودم حسابی بهم ریخته 

اگ بخواد مثل ماه پیش باشه فردا موعدمه

اگه بخواد مثل دوماه پیش باشه پنج روز دیگ موعدمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تا آزمایشم مثبت نشه باورم نمیکنم اصن😁انشالله منم باردار باشم بیام خبرشو بهتون بدم🥺

آره حتما به منم خبر بده کلی خوشحال میشم واست

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
از موقعی که اقدام کردم پریودم حسابی بهم ریخته اگ بخواد مثل ماه پیش باشه فردا موعدمهاگه بخواد مثل دوم ...

اوکی..این بهم ریختنها تو اقدام طبیعیه ..چون بدن داره برای باروری آماده میشم تایم ها بهم میخوره ..فردا موعدت هست عزیزم .طبق ماه قبل باید حساب کنی 

اوکی..این بهم ریختنها تو اقدام طبیعیه ..چون بدن داره برای باروری آماده میشم تایم ها بهم میخوره ..فرد ...

پس می‌ذارم یه چند روز بگذره

تا شنبه فک کنم خوب باشه

پس می‌ذارم یه چند روز بگذرهتا شنبه فک کنم خوب باشه

آره عزیزم اینجوری بهتره شنبه خوبه دیگه