2777
2789
عنوان

ماه آخرم چی کار کنم جنینم زردی نگیره یا زردیش کم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست

هیچ فایده ای نداره من اینقدر سردی خورده بودم ک کلا یبوست داشتم ولی زردی پسرم ۱۷ بود 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

موثره 

آب انگور . آب انار هم بخور 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه نسخه ی فامیلی داریم تو فامیلمون هیچ کدوم از بچه ها زردی نداشتن درست و غلطشو نمیدونم ولی هممون انجام میدیم هفته ۳۸ یه پیاله جیگر کبابی با ماست میخوریم نسخه ی جد مامان بزرگیه هممون عمل میکنیم 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الهی مال پسرم سی و دو بود یه هفته بستری بود تا شد پانزده بعد مرخصی کردن نمیدونی چی کشیدم اون چند روز

خیلی بده.. درکت میکنم.بعد از پنج سال هنوز نوزاد میبینم تن و بدنم میلرزه..

بازم خوبه گذشت🙂

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
خیلی بده.. درکت میکنم.بعد از پنج سال هنوز نوزاد میبینم تن و بدنم میلرزه..بازم خوبه گذشت🙂

باز خدا رو شکر دکترا اون موقع گفتن پسرم تا حد تشنج رفته با آمپول خوب شده و اگه بزرگ بشه هشتاد درصد مشکل شنوایی یا بینایی پیدا میکنه و یا نتونه درست حرف بزنه نمیدونی شب و روز گریه کردم خودمو لعنت کردم که چرا به حرف مادر شوهرم گوش دادم که بچم اینطوری شد من از دوباره بچه دار شدن میترسم 

ولی خوبه شما بازم بچه دار شدید بهم روحیه داد خدا براتون حفظشون کنه 🤍🤍