2777
2789
عنوان

مسدود شدن وهرزنامه واتساپ کسی بلده

891 بازدید | 21 پست

پریشب واتساپ و نصب کردم 

دیشب همسرم نگاه کرد گفت پروفایل و عوض کردی نه آورد دیدم عکس یه دختر خارجی

اومدم با گوشی خودم برم تو برنامه زده بود به دلیل ارسال هرزنامه دیگر مجاز به استفاده از واتساپ نیست 

چرااینطوری شده 

من اصلا تو گروهی نرفتم 

الان دیدم از گوشی یه نفر دیگه برنامه ایمو پروفایلم همون عکس دختره بود

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه عجیب

یه چیز هم هست 

من اون خطی که گرفتم یه نفر دیگه هم ازش استفاده می‌کنه 

نمیدونم از اونه 

دیشب ترسیدم همه عکس و فیلم هارو حذف کردم

یه چیز هم هست من اون خطی که گرفتم یه نفر دیگه هم ازش استفاده می‌کنه نمیدونم از اونه دیشب ترسیدم همه ...

اره خطی ک بهت داده قبلش واتساپ روش نصب کرده بخاطر همین میخای خودت واتساپ بریزی رو اون خط ، کلا نمیشه

😐😐
یعنی پروفایلت هم عوض شده؟ من میترسم هک بکنن

نه نه هک نیست 

هک شدن زمانیه هست که یکی بهت پیام بده بهت بگه این برنامه رو نصب کن فلان از اون طریق میتونه یا روی لینکی ناشناس زده باشی

😐😐
عزیزدلم روی اکانت واتساپت یکی دیگه وارد شدهالان میتونی از طریق همون شماره وارد بشی؟ اگ نمیتونی وارد ...

اون خط و که گرفتم اون موقع که واتساپ و نصب کردم یه خانمه پیام داد آره این چه پروفایلیه منم گفتم به تو چه گفت خط همسر من دست تو چیکار می‌کنه 

بعد زنگ زدم باهاش حرف زدم 

گفت من این خط و چند ساله دارم 

منم تازه خریده بودم 

دیگه گفتیم شده بیخیال شدیم 

پارسال هم ایمو نصب کردم دیدم مخاطب های یکی دیگه تو ایمو هست پروفایل یه مرده 

منم دیگه حذف کردم 

الان نمیدونم چیکار کنم

اون خط و که گرفتم اون موقع که واتساپ و نصب کردم یه خانمه پیام داد آره این چه پروفایلیه منم گفتم به ت ...

اها پس اون مرده یا یکی دیگه حتما رو واتسپه خططتو کلا بسوزن  خطه ب اسم توعه؟؟

😐😐
اره خطی ک بهت داده قبلش واتساپ روش نصب کرده بخاطر همین میخای خودت واتساپ بریزی رو اون خط ، کلا نمیشه

مشکل از خطه؟ 

من تو گوگل هم زدم نوشته بود چند نفر که گزارش بزنن اون واتساپ هرزنامه میشه 

من که تازه نصب کرده 

از اون طرفه