2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت برو پزشک زنان چون درد پریودت طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من باهاش راحتم خب ولی از گفتن تنبلی تخمدان میترسم ،میترسم همه چی بهم بریزه این مثل پریودی نیست ...

بستگی داره ممکنه اگه بگی بترسخ که مبادا در اینده بارار شی دیگه خواستگاری نیاد

خدایا شکرت

تنبلی چیزی نیست که بخواد ابروت بره 

چه لزومی داره همه چی تا حتی درذ پریودت واسش تعریف کنی 

از جای دیگع نبود براش بگی 

یخورده سیاست داشته باش بعدارمیگن از خونه مادرن اومدی مریض بودی 

پودر فمی بست بخور برای تنبلی ورزش کن 

وزنتم کم

اى بابا موضوع يه چيز ديگه اس شماها گير داديد چطور از پريودت گفتى !!!شما خوبين و باحيا بس كنيد ديگه ب ...

دقیقا هر چی تو این سایت میگی دیگه پشیمونت می کنن همه مریم مقدس میشن

از درد پریودت خبر داره؟!🥲🙄😐🖐️یااللعجباینا ب کنار چه با اطلاعاته من شوهرم هنوز فرق ماما و پزشک زن ...

اره دقیقا😂😂🤦 من عفونت داشتم بهش گفتم برو از زنان نوبت بگیر 

رفته از ماما گرفته اومد دنبالم تو ماشین گفت بیا بریم منم رفتم برد منو زایشگاه😑😂 دکتره میگه باید بری پیش زنان چرا اینجا اومدی مگه حامله ای 

اخرش زنان پیدا نکرد گفت فعلنه برو عمومی تا اتاق زنان رو پیدا کنم😂😂 یکبارم بهش گفتم نوار بهداشتی بگیر رفته بود کوچکترین سایزو گرفته بود اونقدر عصبانی شده بودم دلم میخواست بکشمش😬😁

هرشب شکمتو و رحمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده ده دیقه اینا

این کاری ک خانوم گفتن رو انجام بده حتما

من سیاهدانه رو آسیاب میکردم با عسل مخلوط میکردم روزانه یه قاشق مرباخوری میخوردم(واقعا بدمزه بود اما می‌ارزید درمان شدم)

چه مخلوط رو و چه سیاه دانه آسیاب شده تنها نباید مدت زیاد نگهداری به اندازه دو سه روزت آسیاب کن و مخلوط کن بخور

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

2810