2777
2789
عنوان

دوست نامردددددددددد

250 بازدید | 19 پست

با دوست پسرم دوماهه کات کردم بعد دوماه به دوستم مریم پیام میده میگه مراقب باران باش هر جایی نرید مریم هم بهش میگه خودت خرابی و ....دعواشون میشه 

بعد مریم گفت دوست پسرت پیام داده بهم گفته باران و مریم خرابن 

بعد دو هفته پیش هم باز دوست پسرم از مریم میپرسه باران با کسی دوست شده مریم هم میگه آره فکر کنم 

من هم نشستم کلی گریه کردم 

تا بعد دو هفته از این حرفها زنگ زدم یه دوست پسرم بهش گفتم غلط کردی به من فحش دادی گفت نه من فحش ندادم و اسکرین شات ها رو فرستاد دیدم مریم بهم دروع گفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوماه هر شب گریه کردم و جلو ی خودم و گرفتم تا دوست پسرم بیاد منت کشی چون بلاک بود بعد که به مریم پیام میده مریم دروغ گفت بهم و من بعد چند هفته از دعواشون نتونستم تحمل کنم و خودم به پسره زنگ زدم

با دوستت کامل قط رابطه کن 

با دوست پسرت اشتی کن 

هر دو شماره ها و پیج هاتونو عوض کنین 

منم از این جینداها داشتم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

اخه دخترررر چرا حرف گوش نمیدید شماهاااا 

هزار بار گفتن رلتون رو با دوستتون آشنا نکنید تهش یه گندی در میاد خودم هزار بار تجربه کردم الان تعریف کردی یادش افتادم اعصابم خورد شد 

من ازدواج کردم دوستم از دوران مجردی تا الان همش میخواست خودشو بچسبونه به شوهرم کاتش کردم رفت قید دوستتو بزن 

با دوستت کامل قط رابطه کن با دوست پسرت اشتی کن هر دو شماره ها و پیج هاتونو عوض کنین منم از این جیندا ...

پیام دادم به دوست پسرم اول یه کلی دعوامون شد بعد بهش گفتم بیا برگردیم بهم گفت نه فکر کن من مرده ام قبول نکرد

پیام دادم به دوست پسرم اول یه کلی دعوامون شد بعد بهش گفتم بیا برگردیم بهم گفت نه فکر کن من مرده ام ق ...

بگو اوکی پس من تمام تلاشمو کردم اما ازت ممنونم که باعث شدی چهره واقعی دوستمو بشناسم  امیدوارم تو زندگیت موفق باشی خدافظ 

دیکه خودشو بکشه هم ج نده 

ب خودت برس شاد باش موفق شو 

بعد چند ماه خودش میاد 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
2810