2777
2789
عنوان

بچمو ویشگون میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مادر بدی هستی خیلی عصبی شدی به خودت چند تا سیلی بزن بچه رو چرا میزنی هر واکنش اینجوری در مقابل ب ...

بخدا خودم خیلی حرص میخورم گاهی از دستش گریه می‌افتم دیگه وقتی به مو میرسونه منو دعواش میکنم از باسنش ویشگون میگیرم خدا منو بکشه

خودم میدونم خیلی مادر بدیم چیکارکنم دیگه این غلطو نکنم😭

وای واقعا عذاب وجدان آدم میخوره عصبی تر میشم 😭

اینا طبیعیه ولی دکتر برو باورت نمیشه صبور و ارام میشی .فک کن سرما خوردی و مریضی اگه به بچه ت نرسی هیچ وقت عذاب وجدان نمیگیری چون واقعا مریض بودی...مادرا هم حال روحیشون خراب و خسته و مریض میشه ولی قبول نمیکنن دکتر برن.اگه نری بدتر هم میشی و تاثیر بدی روی بچه ت میزاره و لجباز و پرخاشگر میشه از همه بدتر لجبازیش آزارت میده

خواهشا صبوری کنید.. بچه رو نزنید.. این ظلم به مظلومه.. اون طفلک اگر قدرتش رو داشت همون کار رو با خودتون میکرد.. اگر بچه هاتون رو زدید پس دیگه گریه کردن برای سیلی خوردن سه ساله ی آقا اباعبدالله چه پاداشی میتونه برای کسی که طفل معصوم خودش رو میزنه داشته باشه؟ هر موقع میایید بچه رو کتک بزنید به عشق 6 ماهه و 3 ساله ی آقا اباعبدالله دستتون رو عقب بکشید..

سلام عزیزم خوبی شما پیلینگ اوردینری سفارش دادی

سلام گلم نه اصلا نمیدونم چی هس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2810