2777
2789
عنوان

خداازجنس چیه که صذای منو اهمیت نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
یعنی چیزی درست نمیشه خواستگارندارن

من چند سری سوره های باطلی رو خوندم ( و هر سری نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم اما بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد بعد از سری آخر ( بعد از ماه رمضون امسال ) = جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز امام جواد علیه السلام ( هم کبیر هم صغیر ) رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره حرز روی پوست یک حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است . 

اما اما اما یک ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ) 

طبق کتاب الخزائن مرحوم ملا احمد نراقی و کتاب المستتر شیخ بهایی 

( در سایت توضیح داده که اسامی که وارد میکنی شرایطی داره مثلاً  ی آخر اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه عیسا ، موسی را موسا بنویسید ننویسید موسی ، 

و غیره 

اما در مورد اینکه گچپژ رو کجبز قرار میده که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته . 

و چند ماه قبل اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر 

اینا رو دیدم بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار از اونجا نصبش کردم ) 

هر دو برنامه عیناً مثل همند 

شما با انتخاب اسم برای فرزند خود ۱۲سرنوشت متفاوت لراب او رقم میزنبد و غیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما با انتخاب اسم برای فرزند خود ۱۲ سرنوشت متفاوت برای او رقم می زنید 

( اسم شخص و مادرش ) 

و اسم شخص و پدرش : ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) 

مثلاً اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ها ) = بهترین طبقه از بهترین دسته است . ( البته اشرافی ، معمولی هم خوبه 

مثلاً حادثه ساز " یا حادثه آفرین " ، عالی ، بد قدم ( خوش قدم و یا خنثی قدم ) بدترین طبقه از بدترین دسته است { البته حادثه ساز ، معمولی  ////  حادثه ساز ، متضرر هم بد هستن .

ملاک اسم مستعار هست ( هر ۳ اسم = چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد =  ( آنطور که صدا می زنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } نه آنطور که نوشته میشود ) = مثلاً الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ  میده =    َ   ِ   ُ   مصوت هستن و به تنهایی حساب نمیشن پس الاهه میشه الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید را وارد میکنیم ) .

در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، عالیه میشه آلی یِ ( جای عالیه آلیی را وارد میکنیم ) ، سعید صدای ساید میده { س ا ی د } اگه به سعید سیید میگن سیید را وارد میکنیم ، غ ق تلفظ میشه غلام ارغوان میشه ارقوان ، ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سری یا ، ثمین میشه سمین ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتمِ ( جای فاطمه فاتم را وارد میکنیم ) ، طاهره میشه تاهر ، مطهره میشه متهر ، طاهره میشه تاهر ،،، حانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، هانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ،  صالح میشه ساله ( سالِ نه ها بلکه س ا ل ه ) 

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به رباب میگن روباب ( اگه اکثراً روباب میگن روباب را وارد میکنیم ) ، به حسین میگن حوسِن ( هوسن را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( روقی را وارد میکنیم ) ، 

اون اوایل که برنامه رو تازه نصب کرده بودم در تعریف دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " گفته بود : کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز ( تمام طبقات ) قرار داره : معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ،،،

یا یک بیماری را تا مدتهای زیادی با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند " اکثرا تصادف " ،،، به زندان افتادن ،،، ام اس و سرطان یا بیماریهای مزمن دیگه ،،، خیانت ( بهش خیانت بشه ) ،،، تجاوز ( بهش تجاوز بشه ) ،،، قتل ( مقتول یعنی ) ،،، اعدام ،،، اعتیاد ( معتاد یعنی ، فروشنده ی کلان نه ) ،،، و غیره در این دسته بسیار بسیار بیشتر دیده میشود حتی گرفتار موجودات ماورایی مثل جن مزاحم و جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدیدتر به تسخیر جن در می آیند 

اینم پیدا کردم ( در محاسبه ی شهر محل زندگی ( یا روستا ) [ یا شهری ( یا روستا ) که میخوای در اونجا کسب درآمد و روزی کنی ] {{{ کلاً در همه ی محاسبات ملاک اسم شناسنامه ای است به جز ارتعاش اسم که ملاک اسم  مستعار هست }}} ملاک اسم شناسنامه ای هست ( اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش ) 

اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره : 

* حتماً نام مادر شخص را وارد کنید و از نوشتن نام حوا به جای نام مادر خودداری شود .

* اسامی که دارای اسم شریف اله هستند باید کامل نوشته بشه یعنی الله ؛ مثلا اسم مردی در شناسنامه حمد اله است باید کامل نوشته بشه یعنی حمد الله ، یا تو شنلسنامه عبد اله است  عبد الله حساب شود و ... 

* اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه عیسا ، موسی را موسا بنویسید ننویسید موسی ، مجتبی میشه مجتبا ، کبری میشه کبرا ، صغری میشه صغرا ، حسنی میشه حسنا ، مصطفی میشه مصطفا و ...

* لقب حذف میشود مثلا سید علی میشه علی سید حذف میشود ، منیر سادات میشه منیر ، شیخ سعید میشه سعید و ...

گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ، پریچهره میشه ریهره ، پریچهر میشه ریهر ، پریسا میشه ریسا ، ژاله میشه اله و ...

* اسامی که دارای حروف والی " حروف ناخوانا " هستند آن حروف والی حذف میشه مثلا ابوالفضل میشه ابولفضل الف حذف میشه ، ام البنین میشه ام لبنین ، ابوالحسن میشه ابولحسن و ... ( لیست اسامی که دارای حروف والی هستند در گوگل هست ) 

* ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ( آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی متولد نی ریز فارس در سایت های اهورا مشکان ازدواج = اینطور گفته ) در همه ی سایت ها گفته شده ابجد آ عدد ۱ است به جز سایت های اهورا مشکان ازدواج که گفته ابجد آ عدد ۵ است ( منم با محاسبات برای فک و فامیلا و دوستام دونستم ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ) ، از طرفی ابجد ه هم عدد ۵ است پس جای آ ( ه ) میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد مثلا آیدا میشه هیدا ، آوا میشه هوا ، آسیه میشه هسیه ، پانته آ میشه انته ه ( گچپژ حذف شده آ هم ه شده = انتهه) 

* مائده _ فائزه : مائده در اصل ماءده است اما برای زیبایی مائده نوشته میشود ؛؛؛ ابجد کبیر و صغیر همزه 《 ء 》 عدد ۱ است اما اگر در سایتی مثلا برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : ماءده را وارد کنیم ء‌ را حساب نمیکنه که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ، از طرفی ابجد الف هم عدد ۱ است ابجد ء هم عدد ۱ است پس جای ء ( الف میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد که میشه مااده ( قبلنا گوگل مائده را مایده ( ابجد کبیرش میشد ۶۰ که برای محاسبات ، غلط در میومد ) حساب میکرد که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد الآن مایده رو مااده حیاب میکنه ( ابجد کبیرشمیشه ۵۱ ) ؛ فائزه میشه فاازه 

باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد ( سلامتی و خوبی و کامرانی باشد ) ، ۳ بیاد ( رزق و روزی دار است ) ، ۲ بیاد ( متوسط میگذرد ) ، ۱ بیاد ( تعب و سختی در آنجا باشد ، یعنی اون شهر از الاظ رزق و روزی و اقبال واسش اومد نداره ) 

برای من باقیمانده ۲ اومد ( اسم شناسنامه ای شخص + اسم شناسنامه ای مادرش + ابجد شهر زنجان ( ابجد کبیر زنجان عدد ۱۱۱ است )   که درسته 

میخوام چنتا اسم پیدا کنم که یکیشو انتخاب کنم‌ برای تعویض اسم شناسنامه ای (( + اسم شناسنامه ای مادر + زنجان که باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد {{{ با اسم مستعارِ خودم و اسمِ مستعار مادرم = هم اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ها ) در بیاد 

واسه این کار استخاره هم گرفتم گفت زحمت دارد استقامت داشته باشی خیلی خیلی خوبه برو دنبالش 

البته اگه از راه دور دعا نوشتن { منظورم اینه که با اسم شخص و مادرش دعا گرفتن‌ = اولاً با چله های باطل سحر ( مثلاً سوره های باطلی : بقره ۴۵ روز خوانده شود 《 گوش دادن تا ۹۰روز》 ؛؛؛؛؛ جن و صافات و الرحمن و انعام و یس و تکویر و انسان ۴۰ روز ؛؛؛؛؛ آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ===== از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود 《 هر طلسمی که باشد باطل میشود 》 ،،، کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه }

دوماً  با تعویض اسم ( ارتعاش خود را دسته ی برتر برسانیم مثلاً دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی = اگه نبود یا پسند نشد دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی هم خوبه ) 

حتی اگه لباس ، کفش از شخص برده بشن با آیات ۶۰قاف باطل میشه .

اگه مثلا با ناخن ، مثلا مو ، مثلا خون ، مثلا بزاق دهان = نمبدونم باطل میشه یا نه { شاید شایدا با آیات ۶۰ قاف بشه باطلش کرد } 

متاهلی؟

نه مجردم 

اول باید دوباره سوره های باطلی بخونم وسطای چله یا بعدش ، حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو استفاده کنم 

بعدش انتقام بگیرم ( زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام  و بعد بلافاصله دعای علقمه و بعد بلافاصله دعای معراج پشت سر هم به مدت ۷ روز ، ( البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز = بعد از نماز اول وقت صبح یا بعد از یکی از نمازهای اول وقت  ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم بگم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو از وَاکفِنی تا آخر دعای علقمه رو بخونم ، بعد بلافاصله دعای معراج . 

دشمنم که تاوان پس داد و سرگرم خودش شد بعدش چله های بخت گشا انجلم بدم ان شا الله توکل بر خدا