اینم پیدا کردم ( در محاسبه ی شهر محل زندگی ( یا روستا ) [ یا شهری ( یا روستا ) که میخوای در اونجا کسب درآمد و روزی کنی ] {{{ کلاً در همه ی محاسبات ملاک اسم شناسنامه ای است به جز ارتعاش اسم که ملاک اسم مستعار هست }}} ملاک اسم شناسنامه ای هست ( اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش )
اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره :
* حتماً نام مادر شخص را وارد کنید و از نوشتن نام حوا به جای نام مادر خودداری شود .
* اسامی که دارای اسم شریف اله هستند باید کامل نوشته بشه یعنی الله ؛ مثلا اسم مردی در شناسنامه حمد اله است باید کامل نوشته بشه یعنی حمد الله ، یا تو شنلسنامه عبد اله است عبد الله حساب شود و ...
* اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه عیسا ، موسی را موسا بنویسید ننویسید موسی ، مجتبی میشه مجتبا ، کبری میشه کبرا ، صغری میشه صغرا ، حسنی میشه حسنا ، مصطفی میشه مصطفا و ...
* لقب حذف میشود مثلا سید علی میشه علی سید حذف میشود ، منیر سادات میشه منیر ، شیخ سعید میشه سعید و ...
گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ، پریچهره میشه ریهره ، پریچهر میشه ریهر ، پریسا میشه ریسا ، ژاله میشه اله و ...
* اسامی که دارای حروف والی " حروف ناخوانا " هستند آن حروف والی حذف میشه مثلا ابوالفضل میشه ابولفضل الف حذف میشه ، ام البنین میشه ام لبنین ، ابوالحسن میشه ابولحسن و ... ( لیست اسامی که دارای حروف والی هستند در گوگل هست )
* ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ( آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی متولد نی ریز فارس در سایت های اهورا مشکان ازدواج = اینطور گفته ) در همه ی سایت ها گفته شده ابجد آ عدد ۱ است به جز سایت های اهورا مشکان ازدواج که گفته ابجد آ عدد ۵ است ( منم با محاسبات برای فک و فامیلا و دوستام دونستم ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ) ، از طرفی ابجد ه هم عدد ۵ است پس جای آ ( ه ) میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد مثلا آیدا میشه هیدا ، آوا میشه هوا ، آسیه میشه هسیه ، پانته آ میشه انته ه ( گچپژ حذف شده آ هم ه شده = انتهه)
* مائده _ فائزه : مائده در اصل ماءده است اما برای زیبایی مائده نوشته میشود ؛؛؛ ابجد کبیر و صغیر همزه 《 ء 》 عدد ۱ است اما اگر در سایتی مثلا برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : ماءده را وارد کنیم ء را حساب نمیکنه که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ، از طرفی ابجد الف هم عدد ۱ است ابجد ء هم عدد ۱ است پس جای ء ( الف میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد که میشه مااده ( قبلنا گوگل مائده را مایده ( ابجد کبیرش میشد ۶۰ که برای محاسبات ، غلط در میومد ) حساب میکرد که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد الآن مایده رو مااده حیاب میکنه ( ابجد کبیرشمیشه ۵۱ ) ؛ فائزه میشه فاازه
باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد ( سلامتی و خوبی و کامرانی باشد ) ، ۳ بیاد ( رزق و روزی دار است ) ، ۲ بیاد ( متوسط میگذرد ) ، ۱ بیاد ( تعب و سختی در آنجا باشد ، یعنی اون شهر از الاظ رزق و روزی و اقبال واسش اومد نداره )
برای من باقیمانده ۲ اومد ( اسم شناسنامه ای شخص + اسم شناسنامه ای مادرش + ابجد شهر زنجان ( ابجد کبیر زنجان عدد ۱۱۱ است ) که درسته
میخوام چنتا اسم پیدا کنم که یکیشو انتخاب کنم برای تعویض اسم شناسنامه ای (( + اسم شناسنامه ای مادر + زنجان که باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد {{{ با اسم مستعارِ خودم و اسمِ مستعار مادرم = هم اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ها ) در بیاد
واسه این کار استخاره هم گرفتم گفت زحمت دارد استقامت داشته باشی خیلی خیلی خوبه برو دنبالش