2777
2789
عنوان

خداازجنس چیه که صذای منو اهمیت نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
یعنی چیزی درست نمیشه خواستگارندارن

من چند سری سوره های باطلی رو خوندم ( و هر سری نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم اما بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد بعد از سری آخر ( بعد از ماه رمضون امسال ) = جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز امام جواد علیه السلام ( هم کبیر هم صغیر ) رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره حرز روی پوست یک حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است . 

اما اما اما یک ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ) 

طبق کتاب الخزائن مرحوم ملا احمد نراقی و کتاب المستتر شیخ بهایی 

( در سایت توضیح داده که اسامی که وارد میکنی شرایطی داره مثلاً  ی آخر اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه عیسا ، موسی را موسا بنویسید ننویسید موسی ، 

و غیره 

اما در مورد اینکه گچپژ رو کجبز قرار میده که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته . 

و چند ماه قبل اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر 

اینا رو دیدم بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار از اونجا نصبش کردم ) 

هر دو برنامه عیناً مثل همند 

شما با انتخاب اسم برای فرزند خود ۱۲سرنوشت متفاوت لراب او رقم میزنبد و غیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با انتخاب اسم برای فرزند خود ۱۲ سرنوشت متفاوت برای او رقم می زنید 

( اسم شخص و مادرش ) 

و اسم شخص و پدرش : ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) 

مثلاً اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ها ) = بهترین طبقه از بهترین دسته است . ( البته اشرافی ، معمولی هم خوبه 

مثلاً حادثه ساز " یا حادثه آفرین " ، عالی ، بد قدم ( خوش قدم و یا خنثی قدم ) بدترین طبقه از بدترین دسته است { البته حادثه ساز ، معمولی  ////  حادثه ساز ، متضرر هم بد هستن .

ملاک اسم مستعار هست ( هر ۳ اسم = چه در شناسنامه آمده باشد چه نیامده باشد =  ( آنطور که صدا می زنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } نه آنطور که نوشته میشود ) = مثلاً الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ  میده =    َ   ِ   ُ   مصوت هستن و به تنهایی حساب نمیشن پس الاهه میشه الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید را وارد میکنیم ) .

در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، عالیه میشه آلی یِ ( جای عالیه آلیی را وارد میکنیم ) ، سعید صدای ساید میده { س ا ی د } اگه به سعید سیید میگن سیید را وارد میکنیم ، غ ق تلفظ میشه غلام ارغوان میشه ارقوان ، ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سری یا ، ثمین میشه سمین ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتمِ ( جای فاطمه فاتم را وارد میکنیم ) ، طاهره میشه تاهر ، مطهره میشه متهر ، طاهره میشه تاهر ،،، حانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، هانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ،  صالح میشه ساله ( سالِ نه ها بلکه س ا ل ه ) 

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به رباب میگن روباب ( اگه اکثراً روباب میگن روباب را وارد میکنیم ) ، به حسین میگن حوسِن ( هوسن را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( روقی را وارد میکنیم ) ، 

اون اوایل که برنامه رو تازه نصب کرده بودم در تعریف دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " گفته بود : کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز ( تمام طبقات ) قرار داره : معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ،،،

یا یک بیماری را تا مدتهای زیادی با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند " اکثرا تصادف " ،،، به زندان افتادن ،،، ام اس و سرطان یا بیماریهای مزمن دیگه ،،، خیانت ( بهش خیانت بشه ) ،،، تجاوز ( بهش تجاوز بشه ) ،،، قتل ( مقتول یعنی ) ،،، اعدام ،،، اعتیاد ( معتاد یعنی ، فروشنده ی کلان نه ) ،،، و غیره در این دسته بسیار بسیار بیشتر دیده میشود حتی گرفتار موجودات ماورایی مثل جن مزاحم و جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدیدتر به تسخیر جن در می آیند 

اینم پیدا کردم ( در محاسبه ی شهر محل زندگی ( یا روستا ) [ یا شهری ( یا روستا ) که میخوای در اونجا کسب درآمد و روزی کنی ] {{{ کلاً در همه ی محاسبات ملاک اسم شناسنامه ای است به جز ارتعاش اسم که ملاک اسم  مستعار هست }}} ملاک اسم شناسنامه ای هست ( اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش ) 

اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره : 

* حتماً نام مادر شخص را وارد کنید و از نوشتن نام حوا به جای نام مادر خودداری شود .

* اسامی که دارای اسم شریف اله هستند باید کامل نوشته بشه یعنی الله ؛ مثلا اسم مردی در شناسنامه حمد اله است باید کامل نوشته بشه یعنی حمد الله ، یا تو شنلسنامه عبد اله است  عبد الله حساب شود و ... 

* اسامی که به ی آخر منتهی میشه ی را الف میگذاریم مثلا عیسی میشه عیسا ، موسی را موسا بنویسید ننویسید موسی ، مجتبی میشه مجتبا ، کبری میشه کبرا ، صغری میشه صغرا ، حسنی میشه حسنا ، مصطفی میشه مصطفا و ...

* لقب حذف میشود مثلا سید علی میشه علی سید حذف میشود ، منیر سادات میشه منیر ، شیخ سعید میشه سعید و ...

گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ، پریچهره میشه ریهره ، پریچهر میشه ریهر ، پریسا میشه ریسا ، ژاله میشه اله و ...

* اسامی که دارای حروف والی " حروف ناخوانا " هستند آن حروف والی حذف میشه مثلا ابوالفضل میشه ابولفضل الف حذف میشه ، ام البنین میشه ام لبنین ، ابوالحسن میشه ابولحسن و ... ( لیست اسامی که دارای حروف والی هستند در گوگل هست ) 

* ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ( آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی متولد نی ریز فارس در سایت های اهورا مشکان ازدواج = اینطور گفته ) در همه ی سایت ها گفته شده ابجد آ عدد ۱ است به جز سایت های اهورا مشکان ازدواج که گفته ابجد آ عدد ۵ است ( منم با محاسبات برای فک و فامیلا و دوستام دونستم ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ ) ، از طرفی ابجد ه هم عدد ۵ است پس جای آ ( ه ) میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد مثلا آیدا میشه هیدا ، آوا میشه هوا ، آسیه میشه هسیه ، پانته آ میشه انته ه ( گچپژ حذف شده آ هم ه شده = انتهه) 

* مائده _ فائزه : مائده در اصل ماءده است اما برای زیبایی مائده نوشته میشود ؛؛؛ ابجد کبیر و صغیر همزه 《 ء 》 عدد ۱ است اما اگر در سایتی مثلا برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : ماءده را وارد کنیم ء‌ را حساب نمیکنه که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد ، از طرفی ابجد الف هم عدد ۱ است ابجد ء هم عدد ۱ است پس جای ء ( الف میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد که میشه مااده ( قبلنا گوگل مائده را مایده ( ابجد کبیرش میشد ۶۰ که برای محاسبات ، غلط در میومد ) حساب میکرد که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد الآن مایده رو مااده حیاب میکنه ( ابجد کبیرشمیشه ۵۱ ) ؛ فائزه میشه فاازه 

باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد ( سلامتی و خوبی و کامرانی باشد ) ، ۳ بیاد ( رزق و روزی دار است ) ، ۲ بیاد ( متوسط میگذرد ) ، ۱ بیاد ( تعب و سختی در آنجا باشد ، یعنی اون شهر از الاظ رزق و روزی و اقبال واسش اومد نداره ) 

برای من باقیمانده ۲ اومد ( اسم شناسنامه ای شخص + اسم شناسنامه ای مادرش + ابجد شهر زنجان ( ابجد کبیر زنجان عدد ۱۱۱ است )   که درسته 

میخوام چنتا اسم پیدا کنم که یکیشو انتخاب کنم‌ برای تعویض اسم شناسنامه ای (( + اسم شناسنامه ای مادر + زنجان که باقیمانده ۴ یا همون ۰ بیاد {{{ با اسم مستعارِ خودم و اسمِ مستعار مادرم = هم اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ها ) در بیاد 

واسه این کار استخاره هم گرفتم گفت زحمت دارد استقامت داشته باشی خیلی خیلی خوبه برو دنبالش 

البته اگه از راه دور دعا نوشتن { منظورم اینه که با اسم شخص و مادرش دعا گرفتن‌ = اولاً با چله های باطل سحر ( مثلاً سوره های باطلی : بقره ۴۵ روز خوانده شود 《 گوش دادن تا ۹۰روز》 ؛؛؛؛؛ جن و صافات و الرحمن و انعام و یس و تکویر و انسان ۴۰ روز ؛؛؛؛؛ آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ===== از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود 《 هر طلسمی که باشد باطل میشود 》 ،،، کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه }

دوماً  با تعویض اسم ( ارتعاش خود را دسته ی برتر برسانیم مثلاً دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی = اگه نبود یا پسند نشد دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی هم خوبه ) 

حتی اگه لباس ، کفش از شخص برده بشن با آیات ۶۰قاف باطل میشه .

اگه مثلا با ناخن ، مثلا مو ، مثلا خون ، مثلا بزاق دهان = نمبدونم باطل میشه یا نه { شاید شایدا با آیات ۶۰ قاف بشه باطلش کرد } 

متاهلی؟

نه مجردم 

اول باید دوباره سوره های باطلی بخونم وسطای چله یا بعدش ، حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو استفاده کنم 

بعدش انتقام بگیرم ( زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام  و بعد بلافاصله دعای علقمه و بعد بلافاصله دعای معراج پشت سر هم به مدت ۷ روز ، ( البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز = بعد از نماز اول وقت صبح یا بعد از یکی از نمازهای اول وقت  ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم بگم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو از وَاکفِنی تا آخر دعای علقمه رو بخونم ، بعد بلافاصله دعای معراج . 

دشمنم که تاوان پس داد و سرگرم خودش شد بعدش چله های بخت گشا انجلم بدم ان شا الله توکل بر خدا