2777
2789

گوش نمیده دیگه دارم پاره میشم انقدرصداش کردم و نشد

قلبم وحس میکنم سنگین شده ازشدت ناراحتی وفکروخیال

مائده ۹ماه ناراحت شد بلاخره خداجوابشوداذ

من ۵یا۶ساله دارم التماس میکنه

خداامروزجواب اونکسی که جلوکارمنوبسته روبده

نکه جواب منو خیلی داده

فک کنم خدا خوابیده یا کلا نیست💀

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خودت بپرس من از جنس چی هستم که نشانه های خدا رو نمیبینم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
فکرکنم مشکلت ازدواج بودعزیزم یه سربه تاپیکات زدمخب چرارل نمیزنی الان ازدواج سنتی خیلی کم شده اکثرابا ...

ازکجابیارم مورد؟؟

دوساله کسی منونمیبینه

انگار کسی نیستم

یعنی چیزی درست نمیشه خواستگارندارن

من تیر ماه ۳۷ ساله شدم و بستگی دارم و اردیبهشت ۱۴۰۰ تونموقع ۳۴ سالم بود رفتم پیش یه دعانویس _ باطل سحر  قرآنی حرفه ای تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته ( یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه ) گیرنده ی جادو هم یک زنه ولی گفت نمیتونم اسمشو بگم اجازه ندارم 

من به ۳_۴ نفر شک داشتم یکیش زنداداشم ، که دستش شهریور ۱۴۰۰ قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و جمع کردم : بعد کاربر سایوجان ( آذر همون سال ایجاد کردم ) ، بعد کاربر گبی ( تعلیق کامل شده ولی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم داد ، من مدام ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ ، دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه ، خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز ، و ... ) بعد کاربر دلاراممحسین ( تعلیق یک طرفه شده ) ، بعد کاربر آلتادین ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر تکمیلاطلاعاتکاربری ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر برامبیاسبوحشی رو ایجاد کردم . 

من چند سری سوره های باطلی رو خوندم ( اولین بار انداختم ماه رمضون سال ۱۴۰۱ که هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه هم باطل کنم {{{ و اتفاقاً نشونه های باطلی و باز شدن همدیدم }}} بقره ۴۵ روز خوندم ،،، جن و صافات و الرحمن و تکویر ۴۰ روز ،،، دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در موزد سوره ی زلزله هست ( سایت دایی ابراهیم = من ریاضت ۲۱ روزه رو انجام دادم ) ،،، روز ۳۱ ام چله ( فردای عید فطر ) موقع تلاوت سوره ها هی خمیازه می کشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه هی خوابم میگرفت با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم ( شاید اجنه ی کافر { موکلان جادوهای سیاه } بعد از ماه رمضون از بند و اسارت رها شده بودن ==== اجنه ی کافر در ماه رمضون فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار میکنن ، شیاطین هم در بند میشن تا آخر ماه رمضون ) ، روز ۴۰ ام چله یهویی قسمت شد رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام ( بعدها ویدئویی دیدم زیارت ضریح یه امام معصوم ( مخصوصا علی بن موسی الرضا علیه السلام ) بدترین طلسم ها رو هم باطل میکنه 

در نی نی سایت هم خوندم که زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک {{ یا دور }} بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه ؛؛؛ دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم رو در اتاق یا نشیمن نصب کن و هر روز زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون ( روز نصب عکس یا تابلو در روز نحس نباشه ( روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند ) 

+ تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو قاب کرده و خیلی خوشگلن در باسلام یا ترب سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی فقط روز ، روز نحس نباشه ( شامل روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) ، بعضی از این تابلوها پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو هم نوشته ( این یکی بهتره چون هر دو حرز امام جواد علیه السلام رو داره ) 

[[ حرز صغیر امام جواد علیه السلام در مفاتیح الجنان هست اما حرز کبیر در مفاتیح نیست در کتب دیگه س ]]

من ماه رمضونا انجام میدادم یه بارم دی ماه ۱۴۰۲ هم انجام دادم چله های باطل سحر رو {{{ من در کاربر @آلتادین    ( البته تعلیق یک طرفه شده ) تاپیک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم = این کاربری رو معرفای کزدم چون توس در مورد مزاج اختری و سایت آزمون مزاج اختری هم صحبت کردم ( در سایت آزمون مزاج اختری = اسم شخص و مادرش رو وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است = گچپژ حذفه حساب نیست البته در سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره مثلا پری میشه ری  ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در اینجا ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ   مبده لهرِ ( لهر را وارد میکنیم ) .

2810