من تیر ماه ۳۷ ساله شدم و بستگی دارم و اردیبهشت ۱۴۰۰ تونموقع ۳۴ سالم بود رفتم پیش یه دعانویس _ باطل سحر قرآنی حرفه ای تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته ( یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه ) گیرنده ی جادو هم یک زنه ولی گفت نمیتونم اسمشو بگم اجازه ندارم
من به ۳_۴ نفر شک داشتم یکیش زنداداشم ، که دستش شهریور ۱۴۰۰ قطعی قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و جمع کردم : بعد کاربر سایوجان ( آذر همون سال ایجاد کردم ) ، بعد کاربر گبی ( تعلیق کامل شده ولی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم داد ، من مدام ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ ، دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه ، خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز ، و ... ) بعد کاربر دلاراممحسین ( تعلیق یک طرفه شده ) ، بعد کاربر آلتادین ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر تکمیلاطلاعاتکاربری ( تعلیق یک طرفه شده ) بعد کاربر برامبیاسبوحشی رو ایجاد کردم .
من چند سری سوره های باطلی رو خوندم ( اولین بار انداختم ماه رمضون سال ۱۴۰۱ که هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه هم باطل کنم {{{ و اتفاقاً نشونه های باطلی و باز شدن همدیدم }}} بقره ۴۵ روز خوندم ،،، جن و صافات و الرحمن و تکویر ۴۰ روز ،،، دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در موزد سوره ی زلزله هست ( سایت دایی ابراهیم = من ریاضت ۲۱ روزه رو انجام دادم ) ،،، روز ۳۱ ام چله ( فردای عید فطر ) موقع تلاوت سوره ها هی خمیازه می کشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه هی خوابم میگرفت با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم ( شاید اجنه ی کافر { موکلان جادوهای سیاه } بعد از ماه رمضون از بند و اسارت رها شده بودن ==== اجنه ی کافر در ماه رمضون فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار میکنن ، شیاطین هم در بند میشن تا آخر ماه رمضون ) ، روز ۴۰ ام چله یهویی قسمت شد رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام ( بعدها ویدئویی دیدم زیارت ضریح یه امام معصوم ( مخصوصا علی بن موسی الرضا علیه السلام ) بدترین طلسم ها رو هم باطل میکنه
در نی نی سایت هم خوندم که زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک {{ یا دور }} بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه ؛؛؛ دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم رو در اتاق یا نشیمن نصب کن و هر روز زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون ( روز نصب عکس یا تابلو در روز نحس نباشه ( روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند )
+ تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو قاب کرده و خیلی خوشگلن در باسلام یا ترب سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی فقط روز ، روز نحس نباشه ( شامل روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) ، بعضی از این تابلوها پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو هم نوشته ( این یکی بهتره چون هر دو حرز امام جواد علیه السلام رو داره )
[[ حرز صغیر امام جواد علیه السلام در مفاتیح الجنان هست اما حرز کبیر در مفاتیح نیست در کتب دیگه س ]]
من ماه رمضونا انجام میدادم یه بارم دی ماه ۱۴۰۲ هم انجام دادم چله های باطل سحر رو {{{ من در کاربر @آلتادین   ( البته تعلیق یک طرفه شده ) تاپیک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم = این کاربری رو معرفای کزدم چون توس در مورد مزاج اختری و سایت آزمون مزاج اختری هم صحبت کردم ( در سایت آزمون مزاج اختری = اسم شخص و مادرش رو وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است = گچپژ حذفه حساب نیست البته در سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در اینجا ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای ِ مبده لهرِ ( لهر را وارد میکنیم ) .