2777
2789
عنوان

اگه از همه جا قطع امید شدین بیاین معجزه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست

امروز روز ۲۰ام هست که دارم زیارت عاشورا میخونم از طرف این شهید و هدیه میکنم. به زور و اجبار مامانم بعد مدتها چله برداشتم.

امیدوارم حاجت روا بشیم.

نتیجه داد میام اینجا اعلام میکنم

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب واسطه گناهان خدا حرف شهدا رو قبول داره جایگاه خاصی شهید برای خدا دارن میتون واسطه بشن مثه زمانی ک ...

نمی تونم درک کنم. 

خداوند اونقدر مهربان و بخشنده ست در رحمتشو روی هیچ کسی نمیبنده. هر کسی خدا را صدا بزنه خدا میشنوه کاری نداره گناهکاره یا نیست. گناهکاری که حاجتشو دست خدا میبینه یعنی هنوز خداوند را قبول داره و برکشته پیش خدا. خداوند آمرزنده ست. خداوند یه رحمت عام داره برای همه و شامل همه میشه. یه رحمت خاص هم شامل بندگان مومن. 

ولی هیچ کسی خارج از رحمت و لطف خدا نیست. در رحمت خدا و توبه خدا به روی همه بازه. 

امروز روز ۲۰ام هست که دارم زیارت عاشورا میخونم از طرف این شهید و هدیه میکنم. به زور و اجبار مامانم ب ...

آیدی منو یادت میمونه تگ کنی؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
یعنی ۱۰۰لعن و سلام هم نخوندی؟حاجتی که گرفتی واقعا بزرگ بوداز چند شنبه شروع کردیطول چله اصلا گناه نکر ...

چرا عزیزم زیارت عاشورا رو کامل خوندم منتهی صد لعن را یک بار گفتم. گناه که مگه میشه آدم نکنه فدات بشم آخه ما که چهارده معصوم نیستیم. با کوچک ترین حرف که دل کسی بشکنه یه گناه 😔😭

آیدی منو یادت میمونه تگ کنی؟

گلم من خیلی وقته میام نی نی سایت اما خیلی تو این چیزا وارد نیستم .!!فقط این تاپیک رو ذخیره کردم بعدا ان شاالله بیام بخونم و خبر بدم 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
گلم من خیلی وقته میام نی نی سایت اما خیلی تو این چیزا وارد نیستم .!!فقط این تاپیک رو ذخیره کردم بعدا ...

ان شاءالله حاجت روا بشی. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸