2777
2789
عنوان

باردارم و سالاد الویه فاسد خوردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 43 پست
نه دیگه‌. تخم مرغ ابپزشم زود فاسد میشه.تخم مرغ پخته تو این گرما زودتر از سیبزمینی فاسد میشه

سس کلی روغن داره نمیزاره به این زودی فاسدبشه

دیروزعصرخورده حتی اسهال نشده😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

هیچیش نیست

من۱بارخورشت کرفس یه ذره طعم گرفته بودتازه۳ساعت جوشوندم خوردم

هنوزازسرمیزپانشده بودم آثارش رونشون داد🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
سس کلی روغن داره نمیزاره به این زودی فاسدبشهدیروزعصرخورده حتی اسهال نشده😁😂🤣🤣🤣🤣🤣هیچیش نیستمن۱ب ...

اره هیچ علائمی ندارم یعنی بازم باید برم بیمارستان؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یه سوال من الان هیچ علائمی ندارم یعنی بازم برم بیمارستان؟

نه. یه لیوان نوشابه گازدار بخور، زرد زمزم خیلی بهتره. یه لیوان هم چایی نبات پررنگ ،نباتشم تقریبا زیاد باشه وداغ داغ بخور،البته مراقب باش نسوزی. امروز زیاد غذا نخور. چیز ساده و خیلی کم بخور که اگه مشکلی پیش اومده و دلپیچه گرفتی سریع بفهمی.مثلا نون با ماست وکمی نمک و نعنا خشک. این ترکیب خودش واسه دلپیچه است اصلا. 

البته بااون نوشابه و چایی نبات دلپیچه هم نمیگری.

ولی اگه دیدی مشکل دیگه ای پیش اومد برو دکتر. مثلا اسهالت شدید بود برو دکتر که سرم بزنن کم اب نشی یا استفراغ اگه میکنی چون عوق میزنی وممکنه فشار به حفره شکمت بیاد برو دکتر که ضد تهوع بده

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
نه. یه لیوان نوشابه گازدار بخور، زرد زمزم خیلی بهتره. یه لیوان هم چایی نبات پررنگ ،نباتشم تقریبا زیا ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
اره هیچ علائمی ندارم یعنی بازم باید برم بیمارستان؟

دوست داری برو

ولی چیزی نیست

میخوای زنگ بزن۱۱۵یابهداشتت راهنماییت کنند

ولی مطمئنم چیزی نیست

کلاالویه بخاطرسیبزمینی واون سرکه که توی سسش هستش کمی ترش میشه بعد۲روز

ولی فاسدنمیشه

چون حتی تخم مرغ وگوشتش هم فاسدبشه

اولاتخم مرغ چنان بوی گندی میده که زن غیرباردارنمیتونه تحمل کنه چه برسه باردارکه به بوحساسه

وگوشتش هم فاسدبودهمون۱ساعت اول دلپیچه واسهال میشدی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
سس کلی روغن داره نمیزاره به این زودی فاسدبشهدیروزعصرخورده حتی اسهال نشده😁😂🤣🤣🤣🤣🤣هیچیش نیستمن۱ب ...

خوب متاسفانه خود همون سس زودتر از بقیه مواد احتمال فاسدیش هست.این سسا خودشون بازور مواد نگه دارنده موندن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
دوست داری بروولی چیزی نیستمیخوای زنگ بزن۱۱۵یابهداشتت راهنماییت کنندولی مطمئنم چیزی نیستکلاالویه بخاط ...

وای عزیزم خدا خیرت بده کلی آروم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم خدا خیرت بده

چی نبات نخور

برای بارداری خوب نیست

چی نبات نخوربرای بارداری خوب نیست

باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب متاسفانه خود همون سس زودتر از بقیه مواد احتمال فاسدیش هست.این سسا خودشون بازور مواد نگه دارنده م ...

سس اونقدرروغن داره همون خونگیهاش۱سال توی یخچال هیچکارنمیشن

من خودم خونگی درست میکنم

تازه شیرمیریزم توش

دوست عزیز الویه چون سس مایونز داره خوردنش تو بارداری ممنوعه 

در مورد فاسد بودنم اگه علائم خاصی نداری که نشون بده مسموم شدی 

جای نگرانی نیست .

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
وای چه دلم هوس کرد یهو🥲البته نوع سالمشو نه فاسدهاا😅الان من الویه میخام چیکار کنممم😤

منم دیروز از بس هوسم شده بود نتونستم جلو خودمو بگیرم با ولع خوردم😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40