2777
2789

من تنها مشکل زندگیم اینه

همین هم داره زندگیم رو داغون میکنه

مثلا یه مراسم تو فامیل من هست باید التماسش کنم بیاد

ولی وقتی مراسم خودشون دارن سر از پا نمیشناسه

من عصبی میشم 

مدام رفتارهای قبلیش با خانواده من میاد تو ذهنم

قاط میزنم 

منم که حریف اون نمیشم سر خانوادش خالی میکنم

مثلا خواهراش میان خونمون تحویلشون نمیگیرم 

اصن اوضاعی شده 

کممکککککککککککککک

صبرت که تمام شد ، نرو

معرفت تازه از آن لحظه آغاز میشود . . .

نه من این مشکلو ندارم اصلا اینجوری نیس که بگه نمیام خونه فامیلات هرجا باشه میاد  منم وقتی دعوتم کنن فامیلاش میرم که خوشحال شه 

شما خودت دعوت اطرافیان اونو قبول میکنی؟یانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من این مشکلو ندارم اصلا اینجوری نیس که بگه نمیام خونه فامیلات هرجا باشه میاد  منم وقتی دعوتم ...

بله

من اوایل حتی برا فامیل اون بیشتر ارزش قایل بودم

حالا خسته شدم 

منم کم کم دارم میشم مثل خودش

صبرت که تمام شد ، نرو

ما نامزدیم‌ولی نه هیچ فرقی نمیذاره...البته یه سری فامیلامون هم‌مشترکن...ولی واسه بقیه هم فرق نمیذاره تازه میتونم‌بگم‌ بیشتر یا فامیلای منه و اینو چند بار بهش گفتم که باید واسه فامیلای خودتم به اندازه من وقت بذاری

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

کم کم دارم همه فامیلاش رو از دست خودم ناراحت میکنم 

ولی دست خودم نیست 

یهو همه رفتاراش میاد جلو چشم 

منم وقتی میان خونم تلافی میکنم

سنگین باهاشون رفتار میکنم

صبرت که تمام شد ، نرو

راه درستي رو انتخاب نكردي اينطوري كه درست نميشه ، من خودم بارها شده برم جايي كه با بي ادبي باهام رفتار شه اما من هميشه طرز فكرم اينه كه من رفتارم بايد در شان خودم باشه نبايد خودمو در سطح اونا بيارم پايين مخصوصا وقتي يكي خونمون مهمون باشه همه جوره بهش احترام ميزارم كه نكنه تو خونه ي من بهش بد بگذره، به نظرم يه راه ديگه رو براي درست كردن شوهرت پيدا كن

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ