💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
والا من رفتم تو این کار ولی کلا پشیمون شدم الان میخوام وسایلمو بفروشم
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کتف و دستم داغون شد. ریهم حساس شده. بازارش هم اشباع شده. مواد خیلی گرون شده. خیلی هم باید سلیقه داشته باشی و دستت تند باشه.
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
کتف و دستم داغون شد. ریهم حساس شده. بازارش هم اشباع شده. مواد خیلی گرون شده. خیلی هم باید سلیقه داش ...
قاتل جون بابا بزرگت چی شد چشمش؟
راستی منم تعلیق شدم چون به خانمی که تاپیک گذاشته بود ما زنای ترک هر کار خلافی هم انجام بدیم آزادیم ولی مردامون جرئت ندارن کار خلاف انجام بدن گفتم هرزه وتعلیق شدم
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
شنینون خوبه؟چون شرایط مالیم هم خوب نیست یه چیزی میخوام ارزش داشته باشه
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
قاتل جون بابا بزرگت چی شد چشمش؟ راستی منم تعلیق شدم چون به خانمی که تاپیک گذاشته بود ما زنای ترک هر ...
اتفاقا همین هفتهای که گذشت رفته بود شیراز، دکتر فروردین هرروز دو بار به سرش شوک الکتریکی میداد، بعد گفتن میدان دیدت بهتر شده، سه ماه دیگه باز باید بره
اتفاقا همین هفتهای که گذشت رفته بود شیراز، دکتر فروردین هرروز دو بار به سرش شوک الکتریکی میداد، بعد ...
من واسش 14 صلوات میفرستم تو هم واسه من بفرست لطفا❤️
راستی زنده باشی که بهش کمک میکنی دوست من
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی