2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم

دوسپسرم مرد زندگی نبود

خودم باهاش بزور کات کردم با شوهرم دوس شدم یمدت دپرس بودم و گریه میکردم حتی ولی حضور شوهرم خیلی کمک کرد و بعد فوق العاده عاشقش شدم الانم بنظرم بهترین مرد دنیاست

آره 

بهترین کار ممکن و کردم ،تا کی میخواستم گریه و زاری کنم وقتی موقعیت خوب اون تایم به پستم خورده بود ،خودمو جمع و جور کردمو یه شبه تصمیمو گرفتم ،نمیگم همه باید مثل من باشن نه ،چون باید بلد باشی با سیاست رفتار کنی و از همه مهم تر واقعا از طرف دل بکنی و این آدم جدید هم برات جذاب باشه و در عین حال باید سعی کنی عاقلانه انتخابش کنی !

حیلی سخته ولی نشدنی نیست

آره بهترین کار ممکن و کردم ،تا کی میخواستم گریه و زاری کنم وقتی موقعیت خوب اون تایم به پستم خورده بو ...

واقعاااا 🫠 

اینایی ک میگنن هدم جدید ایینجوریه اونجوریهه فقط توی شرایطای استثناییهه 

ن منیی ک مثلا فقط غم و غصه س برام مونده و هر روز از یکی خوشم میادو ولی جوری شدم ک میترسمم وارد رابطه بشم..  اههه

توضیح میدی بیشتر عشقم به شدت بهش نیاز دارم

عزیزم منو ازکسی واقعا عاشقش بودم جدام کردن وهرشب کارم گریه زاری بود بعد باهمسر فعلی که اشناشدم بخاطرموقعیتش باهاش ازدواج کردم واینکع دیدم مرد پخته ایه تایکسالم حالم بدبود رفته رفته به دست فراموشی سپرده میشه گذشته ها چون یکی پیدامیشه جاشومیگیره وازخونه پدربرات بهتره الانم هراخلاق گندی داشته باشه بازاز خونه بابام بهتره که جنگ اعصابه همه بهت کاردارن وروانیت میکنن بخدایه تارموی گندیده شوهری که زیادم شایداخلاقش به دلم نباشه رونمیدم به خونه پدر چون خیلی زجر کشیدم خییییلی همین که شب راحت سرمو میزارم روبالش برام یک دنیاس .اخلاق مردم به سیاست زن بستس میشه کاری کردبهشت بشه زندگیت