2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 41 پست
وای ۳ تا بچه 😍😍😍من اگه اعصابم اجازه میداد حتما ۳-۴ تا بچه میاوردم ولی چه کنم که شرایط روحیم خوب ن ...

مرسی عزیزم... ایشالا خدا خودش توانو بده بهم

گاهی پیش خودم میگم شایدم اینا راست میگن...☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم... ایشالا خدا خودش توانو بده بهمگاهی پیش خودم میگم شایدم اینا راست میگن...☹️

خواهرای من ۳ تا بچه دارن 

یکیشون پرستاره 

یکیشون خانه‌ دار

یه داداشم یه بچه داره و هر چی خانم و بچه ش اصرار کردن برای بچه ی دوم راضی نشد که نشد 

عقاید مختلفه

خیلیا میگن اصلا بچه نیارید که بچه اوردن خودخواهیه ،

اگه ادم بخواد به نظر همه توجه کنه نمیتونه تصمیم بگیره و دایما با خودش درگیر میشه و دچار نشخوار فکری ،از زندگیت لذت ببر  

تو قرار نیست زندگیت شبیه. هیچ کس باشه ،به قولا از هر کدوم ما فقط یه نسخه هست با توانایی و‌قابلیت منحصربفرد 

پس دیگه بهش فکر نکن عزیزم 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
واااای عزیزم چقدر عااالی 😍😍🤩🤩 بهت نبریک میگم شما یه مادر موفق هستی شک نکن اونیکه این حرف رو زده ...

مرسی عزیزم ... خدا کنه همینجوری بشه که شما میگی و واقعا مامان موفقی بشم...‌‌ 

نمیدونم آدما دنیا رو متفاوت از هم میبینن.

از خدا می‌خوام به اندازه دل مهربونیت نگاه کنه و نی نی سوم رو بزاره بغلت

خواهرای من ۳ تا بچه دارن یکیشون پرستاره یکیشون خانه‌ داریه داداشم یه بچه داره و هر چی خانم و بچه ش ا ...

راست میگی چه خوب گفتی همینه واقعا

هر کی دنیا رو از دریچه چشم خودش میبینه

هیچ وقت اینجوری نبودم... نمیدونم چرا الان انقد به قضاوت دیگران حساس شدم...

مرسی عزیزم ... خدا کنه همینجوری بشه که شما میگی و واقعا مامان موفقی بشم...‌‌ نمیدونم آدما دنیا رو مت ...

فدات بشم عزیزم بهترین هارو از خداوند بزرگ برای شما و عزیزلنتون میخوام 🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم