2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 41 پست

دکتر انوشه میگه جواب بعضی ابله ها رو ندین چون اونا مثل مگسی هستن ک میان طرف صورت شما و شما هی ب خودت میزنی ک دورشون کنی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای عزیزم چقدر عااالی 😍😍🤩🤩 بهت نبریک میگم شما یه مادر موفق هستی شک نکن اونیکه این حرف رو زده از حسادت گفته ، من هم یک سالی میشه چشم انتظار بارداری سومم هستم برام دعا کن ان شالله خدا برام خیر و خوشی رقم بزنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اینارو ولش کن بارداری حساس شدی دختر دومتو از پوشک گرفتی من سرویس شدم

نه والا اصلا آمادگی نداره... مامانش هم البته نمیتونه الان😂 گفتم بعدی به دنیا بیاد یکی دو ماه بعد برم تو کارش

اصلا جوابشو ندیا برای چی به خودت میگیری حتما مامان خودشو گفته

تو همین نی نی سایت هم زیاد دل میشکنن و فکر میکنن عاقل عالمن فقطم کلمه قضاوت نکنید رو موقعی به کار میبرن که به نفعشون باشه باقی موارد سرشون تو ماتحت بقیه ست و اشکال نداره چی بگن چیکار کنن

سلام عزیز دلم. 

منم مثل شما. سه تا بچه با فاصله کم دارم. عین خودت. 

اولا که بهت تبریک میگم کلم. قدمش خیر باشه براتون . 

دوما اصلاااااااااااااااا برات مهم نباشه گلم. 

اونقدر خوبه با هم همبازی میشن و کییییف میکنن. 

من که خیییلی راضیه ام. 

اتفاقا هر چی بچه تک فرزند دور و بر روی ودم دیدم یه مشکل روحی و اعصابی داشته . دهه نودی منظورمه. 

اصلا اهمیت نده. 

اینو بپذیر تو جامعه ای داری زندگی می‌کنی که یکی داشتن سگ رو مایه ارامشش می‌دونه یکی داشتن گربه رو 

یکی با بچه 

یکی هم با تنهایی

آدم ها و تفکراتشون رو نمیتونی عوض کنی. بذار برا خودشون هر چی میخوان بگن. مهم نیست.

تو مادر صبور و قوی و با پشت کاری هستی. مهم اینه . 

بچه های قوی هم بزرگ خواهی کرد .

ب گروه مواسات استان محل زندگیت بپیوند. که مامان های چند فرزندی اونجا جمع هستیم. و کلی انرژی مثبت از همدیگه میگیریم. 

تو اینستا و نت سرچ کنی پیدا شون می‌کنی. 

وای ۳ تا بچه 😍😍😍

من اگه اعصابم اجازه میداد حتما ۳-۴ تا بچه میاوردم ولی چه کنم که شرایط روحیم خوب نیست 

ولی شما  که در توانت بوده کار خوبی کردی 

ایشونم یا از بی فکری و نادانی. حرف زده یا از حسادت  ،که در هر صورت قابل ترحمه ،شما به. بزرگی خودت ببخشش

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

سکوت میکردم میسپاردم به خدا که جوابشو بده 

انشاالله ک سالم باشه ولی دیگه بخواطر حرف شوهرت بچه نیار چون خودت اذیت میشی زایمان بارداری بزرگ کردنشم مسئولیت اصلی ب عهده ی مادره

سه سال دیگه بچههات همبازی میشن کیف میکنی 

از لحظاتت استفاده کن 

اصلا جوابشو ندیا برای چی به خودت میگیری حتما مامان خودشو گفته تو همین نی نی سایت هم زیاد دل میشکنن و ...

نه آخه مخاطبش شوهر من بود... بچه های منو می‌گفت...

نمیدونم چرا آدما اینجوری ان... من خودم کاری ندارم به آدما... اصلا وقت ندارم نظر بدم چه حوریه که بعضاً انقد بی کارن اخه

سلام عزیز دلم. منم مثل شما. سه تا بچه با فاصله کم دارم. عین خودت. اولا که بهت تبریک میگم کلم. قدمش خ ...

مرسی عزیزم از حرفهای خوبت و حسی که بهم دادی

خدا کنه خدا به منم کمک کنه مثل شما موفق و راضی باشم در ادامه...

تا حالا نشنیده بودم اسم این گروه رو مرسی معرفی کردین

نه آخه مخاطبش شوهر من بود... بچه های منو می‌گفت...نمیدونم چرا آدما اینجوری ان... من خودم کاری ندارم ...

میخوان بگن زندگی ما خوبه شما نمیفهمید و آدمو از زندگی دلسرد کنن

شما کار خودتو بکن بذار خبراش به گوششون برسه تا تهشون بسوزه

2810