2777
2789
عنوان

بچه سوم

509 بازدید | 41 پست

دختر سومم رو باردارم... کمتر از دو ماه دیگه به دنیا میاد و همه چشم انتظارشیم... با اینکه بیشتر به خواست شوهرم بود و بی برنامه ریزی قبلی بود و اولا پذیرشش برام سخت ولی الان دیگه خیلی دوسش دارم... دختر اولم پنج سالشه و دومی دو و نیم ساله و هی میگن کی به دنیا میاد...

درسته سختی و هزینه داره بچه های پشت سر هم ولی هیچ وقت زحمتی برای بقیه نداشتیم... خودمون سرویس شدیم ولی تا الان راضی ایم... 

ولی تو بارداریم همه تیکه میندازن... هی تو تنهایی خودم اشک میریزم همش میگم بقیه چی در موردم فک میکنن... خودم ارشد دارم و دارم برای دکترا میخونم... همش میگم نکنه بقیه فک کنن چقد این دختر بی فرهنگه هی بچه میاره

امروز دخترخاله همسرم که به بچه بزرگ داره تو کروهشون گفت یکم به جای کمیت رو کیفیت بچه ها کار کنین... خیلی دلم شکست ... من از همه چیه خودم میزنم که درست بزرک بشن بچه ها... تا الان هم همینجور بوده و خدا رو شکر از فاصله کم دو دختر اولم راضی ایم

چه جوری انقد راحت قضاوت میکنن و دل میشکنن... شما جای من بودین چی جواب تیکه ها رو میدادین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی ولش کن یه بیشعوری یه وری زده که حتی اینقدر شعور نداره جلو زن حامله نباید این حرفارو زد وقتی شعور یک زن ،که مثلا مادرم هست به این نرسیده تو انتظار داری شعورش به مسائل دیگه برسه؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم شما اول روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید به نظرم الان باردار هستید استرس براتون سمه من پسرم دوسالشه دخترم دوماهشه وقراره سومی هم بیارم چون خیلی زندکی شیرینی داریم شما هم فقط فکر خودت وبچه هات باش بیخیال حرف مردم

حتماوقطعاتوخودتون دیدیدوتواناییشوداریدمنم دوتادخمل دارم 5سال اختلاف دارن ولی شوهرم میگه کافی وهمینطورخودم انشاا..پاقدمش خوب باشه براتون دختربرکت خونه اس 😍

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

2810