2777
2789
عنوان

آیا شکایت از اجابت نشدن دعا داری

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست
سلام دوستان منم دعا کنید.چن تا گرفتاری کوچیک و بزرگ دارم حل بشه.امیدوارم همه خوشحال و سعادتمند به حا ...

انشالله همه ی مسائلت حل و ختم به خیر بشن ان شاءالله دلت به یک رضایت و شادی بزرگ و اما پایدار برسه 

انشالله گسایشی همه جانبه خدا در زندگی خودت و عزیزانت ایجاد کنه و خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
انشالله همه ی مسائلت حل و ختم به خیر بشن ان شاءالله دلت به یک رضایت و شادی بزرگ و اما پایدار برسه ان ...

ممنونم امیدوارم برای شما و بقیه هم خیر پیش بیاد.خندهاتون از ته دل ،گریه هاتون از سر شوق.الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله خود حضرت علی (ع) دعاگوی شما باشن که بهترین نتیجه رو از این دعا بگیرید معرف و ایمانتون رو ...

ممنونم چقدردلتون پاکه.. تشکر میکنم 🙏🌷خدا همین دعایی ک کردین ب خودتون برگردونه.. انشالله دعایی ک کردبن برام خدا بشنوه🙏🌷🌷🌷

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
عزززم حتما ان شاءالله تو و البته همراه تو عزیزانت خدابهتون سلامتی و عمر با عزت بده الهی نعمت سلامتی ...

الهیی امین ممنون همچنین برای خودت ♥️🙏🌹

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
ممنونم چقدردلتون پاکه.. تشکر میکنم 🙏🌷خدا همین دعایی ک کردین ب خودتون برگردونه.. انشالله دعایی ک کر ...

بزرگواری لطف داری ممنونم از دعای خیرت خواهر💖💖💖💖😍😍🙏🙏

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یدونه خوندم

ان شاءالله به حق حضرت علی (ع) انشالله به حق تمام خلق برگزیده خداوند و به دعاشون خداوند حال دلتو به یک آرامش و حال خوب واقعی و پایدار تحول بده و انشالله توی زندگیت همه چیز عالی بشه و خدا در مسیر خوشبختی حفظت کنه ان شاءالله

خدایا  کمکم کنی که از گنجینه های آسمانیت بهترین استفاده رو بررم و ازم قبول کنی و کاستیهامو ببخشی به ایمان و معرفتم اضافه کنی و به راه راست راه کسانی که به اونها نعمت دادی هدایتم کنی... خدابا من از شر شیطان و از شر گمراهی به تو پناه میارم از هر شری به تو پناه میارم حتی از خودم به تو پناه میارم خدایا خدای سبحان،خدایا از خودم و غیر به تو پناه می آرم،خدایا در وجودم در زمدگیم همه چیز رو درست کن،سختی ها رو از بین ببر و گشایشی همه جانبه در زندگیم ایجاد کن،خدایا برای دیتیابیم به سلامت روانم برای اینکه برسم به اون عزت نفس و در پی اون عزت و احترام بیرونی از تو کمک میخوام...خدایا کمکم کن همه جوره.خدایا میخوام خودمو بسازم...خدایا وجودم رو در جهت رسیدنم به زندگی خوب و دلخواه تغییر بده💖

الهی که خداوند معجزه کنه برات انشالله که خداوند نجاتت بده و زندگیت به خیر زیر و رو بشه عزیزدلم.انشال ...

مرسی عزیزم الهی آمین

انشاالله شماهم هرچی ازخداوند میخوای دوبرابرشو بهت بده

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد