2777
2789
عنوان

باغیرت ترین مردا مال چه قومی ان🫠🤤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 142 پست
ترک ب هیچ وجه

ترک کجا منظورته؟تبریز؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منظورت از تعصبی چیه؟

یعنی غیرتی باشه مواظب و زورگو باشه🫠

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زورگویی میحوام🫠

ما زورگویی و این فیلمارو نداریم غیرت رو ناموس و وطن ایران زادگاه اصالت داریم من پدرم تا بحال سره مادرم دادم نزده اطرافیانم خیلی ادمای با غیرتی هستن

لرم ☺لُرا_به معنای لر زاده ✌آزادم از هر گونه محدودیت بروهی لر بروهی لُرسو✌😍
ولله دیگه غیرت قومیتی نیس همه جا باغیررت پیرامیشه تو اینستا ببین زناشون لخت اوردن بیرون خیلی از قوم ...

کاش یکی غیرت داشت 

میزد تورو میکشت 

که بدونی غیرت ربطی به پوشش مردم نداره،والا ما آدم ندیدیم لخت بگرده 

مگه اینکه تو مریض باشی چشات مردمو لخت میبنن 

همون یکی بکشتت خوبه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
مازوخیسم داری؟مثلا دوس داری کتکت بزنه. موهاتو بکنه؟ درو روت قفل کنه. نزاره پاتو از خونه بزاری بیرون؟

اره دقیقا از کجا فهمیدی؟ 

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙