2777
2789
عنوان

اگه شکست عشقی خوردی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست
اگ ادم یه طرفه شکست عشقی بخوره چی ؟اینکه تا خرخره غرق یه ادم بشی ۴ سالدو تهش نتونی بهش بگی و حست یه ...

به نظرم باید یبار جرات میکردی یبارم شده میگفتی نهایتا پست میزد و زندگیت ادامه میدادی

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ ادم یه طرفه شکست عشقی بخوره چی ؟اینکه تا خرخره غرق یه ادم بشی ۴ سالدو تهش نتونی بهش بگی و حست یه ...

چهارسال نباشه اثلا ده سال باشه هیچی جز مرگ نمیتونه یه فردو از شما بگیره اگه نیست نخواستت اگه خاطره خوبم ازش داره همینکه تورو فروخته ب کسیو رفته خودش اندازه یه عمره ک بهت بدی کرده باشه 

نه عکس ندارم نه پیام هیچی ندارم فقط هر روز بیادشم

ببین عشق دقیقا همون اعتیاده تو با فکر کردن بهش داری مواد شارژ میکنی خب مسلما هی غرق میشی توش  

باید قبول کنی تموم شده و بری جلو به هدفات برسی 

حالا من درگیر شکست عشقی بودم میومدم تاپیکای فانتو میخوندم فرامکش میکردم و حالم اوکی میشد...الان توام ...

عه شما رو یادمه

ببخشید با همون خانم لر به تفاهم نرسیدین؟ البته اگه اشتباه نکنم:)

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بدترین چیز اینه بفهمی آدمی که بهش اعتماد کردی دوسش داشتی زندگیتو باهاش ساختی داشته باهات بازی میکرده و سرکارت میذاشته 

به حق این ماه عزیز اگه خدا خداست تاوان دل شکستنم باهام بازی کردنش سرکار گذاشتنمو پس بده 

نمیگذرم ازش حتی زمانی که بگن مرده

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
به نظرم باید یبار جرات میکردی یبارم شده میگفتی نهایتا پست میزد و زندگیت ادامه میدادی

پس زدن اگ به قینت خورد شدن غرورم تموم میشد 

حتما میگفتممم

ولی گفتن من ممکن بود آبروی خانواده ام رو به خطر بندازه 

و این تو فرهنگ ما نبود

فقط سوختم و ساختم با دردم

چجوری ناامید شم خواهر کمکم کن دیگه اگه بیا هم قبول نمیکنم ولی ...

به نظر من اگه خیلی گیرین رو طرف یبار پیام بدین بهش بزارین اون روش ببینید و از چشتون بیافته 

من خودم دیوانه وار وابسته بودم میشستم روزها با خودم منتظر برگشتنش بهش فکر میکردم رفتم پیام دادم و یه واکنش بعد گرفتم حتی فهمیدم تمام مدتی که من تو فکرش بودم اون رل زده بود

از چشم افتاد 

چون من تو توهمات عاشق یه ادمی شده بودم که خودم ساخته بودم

ببین عشق دقیقا همون اعتیاده تو با فکر کردن بهش داری مواد شارژ میکنی خب مسلما هی غرق میشی توش باید ق ...

اگه بفهمم چجوری شارژش شو بسوزونم 😑😂

خیلی وقت بود بهش فک نمی‌کردم ولی نمی‌دونم چرا یهو میاد ذهنم 

بدترین چیز اینه بفهمی آدمی که بهش اعتماد کردی دوسش داشتی زندگیتو باهاش ساختی داشته باهات بازی میکرده ...

من این تجربه کردم میتونم بگم واقعا حس میکنی قلبت ترک خورده