2777
2789
عنوان

🙋‍♀️اگه دختری مثل من بودین دیگه چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست
اینطوری که نمیشهپس از قبل از اینکه حقوق بگیری زندگیتون چطور میچرخید!همش که نباید صرف خانواده بشه

اصلا نمیدونم یهو به خودم اومدم دیدم همه بار رو دوش منه 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا از چی عقب تری؟ 

ولی سر مخارج یا درامدت باید برنامه ریزی کنی و با خانواده مطرح کن ولخرجی روهم بزار کنار

دوستای زیادی دارم فرهنگیان که متاسفانه فکر اقتصادی ضعیفی دارن و ولخرجن تهشم میگن ما پول نداریم

این مهارتو یاد بگیر

وام بگیر پسنداز کن طلا بخر 

منم شبیه توامولی با این تفاوت ک نن مریضی لاعلاج دارم و خواهرم رو ازدست دادمبخاطر بی پولی دست از ارزو ...

دور از جونت میفهمم چی میگی 

از این که ضعیف سدم متنفرم

لیسانس دومم زبان انگلیسیه

چجوری میشه ادامه تحصیل داد؟ تو رشته دیگه ادامه تحصیل دادی یا مرتبط؟ بعد کلاسای مدرسه با دانشگاه به تداخل نمیخورن؟

Am my demon.. حسبـی الله، آره
چجوری میشه ادامه تحصیل داد؟ تو رشته دیگه ادامه تحصیل دادی یا مرتبط؟ بعد کلاسای مدرسه با دانشگاه به ت ...

رفتم پیام نور که به صورت خود خوان و فقط امتحانات رو میرم 

اصلا نمیدونم یهو به خودم اومدم دیدم همه بار رو دوش منه

نباید کار رو به اینجا میرسوندی

داره ازت سوء استفاده میشه

میتونی یکم کمک خرجشون باشی ولی نه اینکه کل درآمدت خرج اونا بشه

و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد ❄️🌬

رفتم پیام نور که به صورت خود خوان و فقط امتحانات رو میرم

مرسی، با رشته تدریست یکیه؟ روزایی که امتحان داری چطوری مرخصی میگیری؟ ( چون پشت سر همه) ببخشید خیلی سوال میپرسم😅

دقیقا از چی عقب تری؟ ولی سر مخارج یا درامدت باید برنامه ریزی کنی و با خانواده مطرح کن ولخرجی روهم بز ...

باور کن نمیرسه

بعدشم کجا وام میدن؟ صندوق ذخیره است که باید نوبتت بشه و چند سال طول میکشه

دیگه وامی شما میشناسی؟ بگو منم برم بگیرم..

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

من شرایطم مثل شما نیست

ولی بازم خیلی ناامیدم درامدم به هیچ‌جا نمیرسه

فرهنگیم هستم مدام اضطراب درامد رو دارم

شغل دومم نمیدونم چی شروع کنم حتی...

گواهینامه امم نگرفتم... ماشین که دیگه حتی بهش فکر نمیکنم اینقدر که گرونه

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
مرسی، با رشته تدریست یکیه؟ روزایی که امتحان داری چطوری مرخصی میگیری؟ ( چون پشت سر همه) ببخشید خیلی س ...

نه رشته اصلیم ابتداییه 

اره مدیرم باهام خیلی کنار میاد برای امتحاناتم که امسال اکثریت ساعتش تداخل نداشت زیاد

من شرایطم مثل شما نیستولی بازم خیلی ناامیدم درامدم به هیچ‌جا نمیرسهفرهنگیم هستم مدام اضطراب درامد رو ...

منم دیگه شبا با قرص میخوابم از فکر این که چجوری تا اخر ماه برسونم 

نه رشته اصلیم ابتداییه اره مدیرم باهام خیلی کنار میاد برای امتحاناتم که امسال اکثریت ساعتش تداخل ندا ...

چقدر خوب، موفق باشی❤️ انشاالله مشکلاتت هم حل میشه

منم دیگه شبا با قرص میخوابم از فکر این که چجوری تا اخر ماه برسونم

من قشنگ فلج میشم بعضی روزا

از فکر و خیال هیچ کاری نمیتونم بکنم

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم از چه راهی برم :)))

2810