2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شمال با دوستاش

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 53 پست
نه یه دوست دارم مثل خودم مجرده همه سفرای خارجی اصلا عشق می‌کنه ولی خب این بنده خدا شرایطش طوریه که ...

اگه ادم قابل اعتمادی باشه زنش هم میزاره بره 

بعضی از مردا قابل اعتماد  نیستنا

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

چه شوهر گاوی😐بیام بزنم لهش کنما 

این ماه آخر باید بیشتر مراقبت باشه میخواد بره بیاد ببینه بچش بدنیا اومده 

من جات باشم بچرو بهش نشون نمیدم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه دوست دارم مثل خودم مجرده همه سفرای خارجی اصلا عشق می‌کنه ولی خب این بنده خدا شرایطش طوریه که ...

واقعا راستش رو بگین ای مجردهاو متاهل هایی که باهم میرن شمال چند درصد دختر میبرن باخودشون تو ویلا من فکرمیکنم همه میبرن به غیر از یه تعداد کمی 

ما هممون قابل اعتمادیم بخصوص من 🤣😅

نه 

العان دوستم شوهرش بهش خیانت کرده اونم جنسی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
واقعا راستش رو بگین ای مجردهاو متاهل هایی که باهم میرن شمال چند درصد دختر میبرن باخودشون تو ویلا من ...

یه دوستی داشتم  زنش آنقدر شکاک بود که تا دستشویی هم کمین دوستم میزد 

سفر با ما رو که مانع دوستم شد 

مرد
دقیقا همه

من شوهرم غر میزنه میره با دوستاش با سلام و صلوات برش می‌گردانم 

شاید دوستاش دختر بیارن اونم هوایی بشه خب دوستاش مجردن

یه دوستی داشتم زنش آنقدر شکاک بود که تا دستشویی هم کمین دوستم میزد سفر با ما رو که مانع دوستم شد

خوب کاری کرد من دوست های شوهرم مجردن دختر میارن و میبرن من از ۱۰۰ بار ۱ بار میزارم شوهرم بره که دیکه اونم نمیزارم 

یه دوستی داشتم زنش آنقدر شکاک بود که تا دستشویی هم کمین دوستم میزد سفر با ما رو که مانع دوستم شد

خوب حتما یچیزی از شوهرش دیده ولی سوال منو جواب ندادین ؟ شما دوست هاتون و اطرافتون چند درصدشون واسه دختر بازی میرن شمال ؟

حتما تو دست شویی ی غلطی کرده .

زنه هنوز باهاشه طلاق نگرفته؟

ما هممون قابل اعتمادیم بخصوص من 🤣😅

اره معلومه بیا یه چی بپرسم به عنوان آقا بگو نظرتو

شوهرمن یه همکار خانوم داره که ۴ ساله میشناسمش دوتا بچه داره اوایل صمیمی نبودیم فقط رابطه کاری داشتن اما الان خیلی صمیمی شدن یه بار هم خانومه دعوتمون کرده خانومه ۴۰ سالشه و خونشون که بودیم با شوهرمم فقط کاری صحبت میکردن 

منو با خواهرشوهرش آشنا کرده اینا 

الان میخوان بیان استان ما که باغ داریم اونجا میخوان بیان گردش الان ما استان خودمون هستیم و تعطیلات تابستونه دادن 

شوهرم میخواد بره اونارو بیاره دوروز بمونن که ۱۰ ساعتی با استان فاصله داره که رفت اومدش ۱ روز طول میکشه

خانومه شوهرش سرکاری نمیاد با بچه هاش و زنداداشش که اهل استان ما هس میاد اون میره پیش خانوادش 

همکار میاد باغ ما من اینجا تایپک زدم گفتن خیانت میکنه نظر شما چیع 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
چه سخت گیر 🤣😅

زن به این خوبی داره دوستاش میخاد چیکار بره با اونا......😶😶😶😶

اره معلومه بیا یه چی بپرسم به عنوان آقا بگو نظرتوشوهرمن یه همکار خانوم داره که ۴ ساله میشناسمش دوتا ...

چرا باید با خانومه صمیمی بشه😶

2810