2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شمال با دوستاش

483 بازدید | 53 پست

بچها من ماه آخر بارداریمه و خب نمیتونم جایی برم خیلی سخته برام از طرفی دکتر گفته استراحت مطلق باشم شوهرم برنامه چیده با دوستاش برن شمال چند روز دوستاشم همشون مجرده 

اصلا وقتی ب من گفت یجوری گفت که ینی داریم میریم و تمام شدس و من اصلا حقی ندارم راجب اینکه بخوام بزارم بره یا نره

ینی خودش میدونه ب من مربوط نیست انگار اصلا نزاشت من حرف بزنم من دلم نمیخاد بره بخاطر بارداریم دوماه که اصلا رابطه نداشتیم چون احتمال زایمان زودرس داشتم و دارم 

یبارم ی خانمی بهش زنگ زده بود که مشکوکم کرده بعد ک ازش پرسیدم کی بود گفتش فروشنده اس اخه شوهرم از شهرای دیگه مصالح ساختمانی اینا میخره میفروشه گفت منشی شرکت فلانیه یجوری پیچوند حالا ب نظرتون من چیکار کنم ؟؟؟

خودتو بزن مریضی نره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه شوهر نامردی بگو بمون به من کمک کن بچه خودشه

دست تنها چیزیت نشه ؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عین شوهر منه باردارم حالم خوب نیس میگه همکار خانمم میخواد بیاد مسافرت اونم با زنداداشش بدون شوهر

منم بهش گفتم گوه خوردی من نمیتونم جایی برم مهمونم نمیخوام

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
2810