2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکنه عدسی

کاچی

زنجبیل

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خرما. چای زنجبیل. کاچی. روغن زرد گوسفندی.مرغ و برنج نخور تو این چندروز... آب سرد به هیچ عنوان. شیرگرم با دارچین...اگه برنج خاستی بخوری.پلو زیره و پلو شوید بخور. و اگ شوید و زیره نبود رو غذات زعفرون بریز بخور. گرمیجات تو این دوران خیلی خوبه

میوه و سبزی زیاد بخور آب زیاد بخور میتونه دردت رو کم کنه

حبوبات مثلا خوراک لوبیا عدسی مغزی جات حلوا تخم مرغ اینا خوبه غذاهای چرب پر ادویه قهوه اینا نخور 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
میوه و سبزی زیاد بخور آب زیاد بخور میتونه دردت رو کم کنهحبوبات مثلا خوراک لوبیا عدسی مغزی جات حلوا ت ...

آب اصلا خوب نیست تو پریودی. بجاش مایعات دیگه مثل ابمیوه و آب وعسل شیرگرم خوبه. رحم آب میاره اصلا خوب نیست

2810