2777
2789
عنوان

کیا مثل من همیشه دیر به خواسته هاشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست
نه عزیزم مثلا میگم من کلی نشستم پشت کنکور ج رشته خوبی قبول شم دوستام رفتن انسانی من تجربی اونا درسشو ...

چه قیاسای چرت و پرتیه آخه

مثل اینه که بگی من ماهی ام بیرون آب یک دیقه دووم میارم ولی فلانی زرافه ست همش سرش تو دار و درخته داره کیف میکنه

سطح زندگیتون مگه یکیه؟ اهدافتون مگه یکیه؟ صفر تو با صفر اون مگه یکیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا از سال اول دانشگاه به فکر شوهر درست حسابی بودم همکلاسیم که همشهری هم بودیم کارمند بانک بود با دیپلم استخدام شده بود با هم دوست شدیم گفتم به به با همین ازدواج می کنم کارمند هست. سالها با خوب و بدش و خیانتاش کنار اومدم آخرش رفت یه شاغل و تک دختر گرفت .‌اون همه تلاشم به باد رفت . کلا برا هرچی فکر کنی زحمت کشیدم اما نتیجه نداده

چه قیاسای چرت و پرتیه آخهمثل اینه که بگی من ماهی ام بیرون آب یک دیقه دووم میارم ولی فلانی زرافه ست ه ...

نه عزیزم درس میگی  رشته من اگ نتیجه بده هیلی ار اونا بهتره وضعش خونه ما اگ ساخته بشه خیلییی موقعیتش بهتره از اونا ولی همین ک نتیجه نمیده اعصابم بهم ریخته باعث شده مقایسه کتم من دیر میرسم اما اگ برسم خیلی بهتره 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
نه عزیزم درس میگی رشته من اگ نتیجه بده هیلی ار اونا بهتره وضعش خونه ما اگ ساخته بشه خیلییی موقعیتش ...

پس این فکرا رو نکن

نیمرو تو ۵ دیقه میپزه فسنجون تو ۵ ساعت تازه یه ۵ ساعتم جا افتادنش زمان میبره

صبر نکنی فقط میتونی نیمرو بخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از ۱۸ سالگی به فکر شوهر کارمند بودم و قصد ازدواج بودم و سالها برا طرفم وقت و عمرمو گذاستم . اما آخرش ...

عزیزم کارمندی الان ‌‌واقعا مزخرفه 

پس این فکرا رو نکننیمرو تو ۵ دیقه میپزه فسنجون تو ۵ ساعت تازه یه ۵ ساعتم جا افتادنش زمان میبرهصبر نک ...

مثال خوبی زدی عزیزم  آره اینم هست 

عزیزم کارمندی الان ‌‌واقعا مزخرفه

اره اون ۳۰ تومن درآمد داشت اما شوهرم ماهی ۲۰۰ م درآمد داره. اما اون ۲۰‌تومن اون شغل تو ۱۸ سالگیم برام نهایت خوشبختی بود .‌الان تو ۳۶ سالگی میخوام چیکار