2777
2789

مثلاهرچی که میخام تا تموم دوستام بهش نرسند و حالشو نبرن من نمیرسم بهش 

بااینک از همه بیشتر میخام 

مثلا کار و شغل

همه دوستام رفتن سر کار  حتی اونایی ک زحمت کمی کشیدن حتی اونایی ک مثل من سختی نکشیدن ولی من سنمم تار از اونا بیشتره هنوز دانشجو ام آخرم معلوم نیس بتونم برم سرکار یانه در حالی ک اونا وقتی به ازدواج فکر میکردن من به کار فکر میکردم

یا خونه همشون خریدن منی م از اول آرزوم بوذ ژورنر خونه بخریم هنوز هیجی

یا مهاجرت و  و و و 

یادمه بچه بودم کلی به خونوادم گفتم برام گوشی بخرین نخریدن یه روز رفتم پیش دوستام دیدم همشون دارن 

و من بازم یکسال بعد گوشی دست گرفتم 

کلا انگار خدا منو نمیبینه بل تاخیر میبینه میزاره همه به همه جی برسن و من عقده ای بشم بعد بهم میده 😏

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه که خودتو مقایسه میکنی

و فک کنم فقط قصدشو داری یعنی برای این مسائلی که میگی حرکت عجیبی نمیکنی فقط تو فکرته و نگرانشونی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باز خوبه تو دیر می‌رسی ما اصلا نمیرسیم

چ فایده وقتی میرسم ک ذوقش زو ندارم 

مثلا یادمه همه دوستام رفتن دانشگاه من پشت مونم 

الانم زشته بدی نمیخونم خوبه ولی یه دوستی دارم دیپلم بوذ استخدام شذ😂واقعا مسخره لس 

یه عده خوش شانسن

یه عده بد شانس 

ما هم سخت شانسیم خواهر ، اخرش میرسیما ولی کلا کائنات نمیخواد زیاد پررو بشیم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

عین من .‌من نه تنها دیر می رسم یه خواسته هام. به اغلبشون هم‌نمیرسم.‌ مثلا تو مدرسه کل ۱۲ سال معدلم ۲۰ بود و ارشد حقوق دارم اما نتونستم شاغل شم

همیشه عاشق رانندگی بودم ۱۳ ساله گواهینامه دارم اما هیچ کفت رانندگی نکردم. حتی الان ماشین شوهرم رو هم نتونستم برونم بنا به دلایل زیاد 

مشکل اینه که خودتو مقایسه میکنیو فک کنم فقط قصدشو داری یعنی برای این مسائلی که میگی حرکت عجیبی نمیکن ...

نه عزیزم مثلا میگم من کلی نشستم پشت کنکور ج رشته خوبی قبول شم دوستام رفتن انسانی من تجربی 

اونا درسشون تموم شده الان آزمون استخدامی دادن با رشته های چرت دانشگاه پیام نور و دولتی و معلم من هنوز دارم درسای سخت علوم پزشکی رو میخونم یکی شون ک اصلا دانشگاه نرف بل دیپلم استخدام شذ 🤨

یا مثلا برا خونه ما وام ازدواج رو زمین خریدیم هنوز یه آهن نتونستیم بهش اضافه کنیم بقیه دیرتر از ما خریدن و ساختن و عروسی گرفتن و ...

یه عده خوش شانسنیه عده بد شانس ما هم سخت شانسیم خواهر ، اخرش میرسیما ولی کلا کائنات نمیخواد زیاد پرر ...

دقیقاسخت شانسیم🥴🤣

عین من .‌من نه تنها دیر می رسم یه خواسته هام. به اغلبشون هم‌نمیرسم.‌ مثلا تو مدرسه کل ۱۲ سال معدلم ۲ ...

من آخرش بزورم شده میرسم  ولی ناقص و پر درد سر🥲😭