2777
2789
عنوان

لطفاً کسانی که میترسم نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 58 پست
به نظرم مال خستگی ذهن یا روح ممکنه باشه یا ضعیف شدن جسم

جالبه هر دفعه هم از یه طرف می‌ره 

نمی‌دونم خودمم همین فکرو میکنم 

ولی بعدش از ترس تا خود صبح پاک رو هم نمیذارم

منم چند باری برام پیش اومده ولی من هاله سفید تو هیبت انسان بالاسرم حس کردمشمام کابوس زیاد میبینی؟یا ...

من اینجوریم . اینده رو نه ولی دقیقا از همون زمان که حس میکنم یه چیزی از جلوم رد میشه زیاد کابوس میبینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چند باری برام پیش اومده ولی من هاله سفید تو هیبت انسان بالاسرم حس کردمشمام کابوس زیاد میبینی؟یا ...

نه کابوس که نه 

ولی یکم رویای صادقه دارم بعضی از خوابام تو واقعیت اتفاق میافته

ب مدت چند ماه هرروز سوره بقره رو بذار پخش بشه تو خونه با صدا بلند، هرچی هست میره جادو ممکنه باش موکل ...

عزیزم اینو گفتی یادم افتاد 

من پارسال برای جذب محبت همسر از یه دعانویس دعا گرفتم که باید میسوزوندم و یکیش برای دیوار میذاشتم یکیشم به شاخه درخت وصل میکردم یکیشم می‌انداختم گردنم ممکنه از اون باشه؟چکار کنم بره؟😱😱

جالبه هر دفعه هم از یه طرف می‌ره نمی‌دونم خودمم همین فکرو میکنم ولی بعدش از ترس تا خود صبح پاک رو هم ...

نگران نباش من خودم به جن اعتقاد ندارم یا اگه واقعیم  باشه مال این دنیا نیست ذهنتو درگیرش نکنی به مرور از بین میره 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....

من همیشه یه سر میبینم کنار در یا دیوار که فقط سرک میکشه البته تو تاریکی قشنگ متوجه میشم تا میبینمش می‌کشه عقب.شوهرم پامیشه برق و میزنه نه بابا بیا ببین هیچی نیس... اما همون دیوار و همون در گاهی سر و میبینم گاهی نه اگه توهم باشه که همیشه اشتباهی میبینم.

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
عزیزم اینو گفتی یادم افتاد من پارسال برای جذب محبت همسر از یه دعانویس دعا گرفتم که باید میسوزوندم و ...

فقط بقره بذار نری باز پیش دعانویس، گند رو گند میشه فقط بقره... هفته اول اذیتت میکنن، بعد کلا گم گور میشن

نگران نباش من خودم به جن اعتقاد ندارم یا اگه واقعیم باشه مال این دنیا نیست ذهنتو درگیرش نکنی به مرو ...

عزیزم منم اعتقاد نداشتم واهمیت نمیدادم مشکلم سالها باهام بود تا سعی کردم قبولش کنم ورفع کنم