2777
2789
عنوان

دستمال مرطوب

77 بازدید | 6 پست

من شبی با خانواده همسر بیرون بود م ی خواهر شوهر دارم وسواس دارن بعد پسرم خیلی کم شرتش جیشی شده بود همش نق میزد جلو جمع منم دستمال گذاشتم تو شراطش بقیه متوجه شدن بعد با دستمال مرطوب دستمو تمیز کردم اخر شام پیتزا اضاف اومد مادرهمسرم ب من گفتن پیتزاها رو بزار تو باکس منم حواسم نبود گذاشتم وقتی اومدیم خونه خواهرشوهرم اصرار اصرار ک پیتزا ببر برا خودتون منم منظورشو متوجه نشدم اومدم خونه یادم افتاد ب کارم وای حالم بده خیلی زشت شد ابروم رفت😭😭😭😭😭 همش دارم خودمو لعنت میکنم😭😭

عالی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه🤦🏻‍♀️ایرادی نداره حتما از این به بعد ی بطری اب همراهت داشته باش

وای انقدر حالم بده خیلی بد شد خیلی اگه دست نزده بودم اونهمه پیتزا رو میخوردن حالا ب خاطر کار من میریزن سطل اشغال😭

عالی
فدای سرت خوب کردی با بچه کی تو بهر این چیزا بره

خودمو چکار کنم بابا من خودمم وسواسم امشب خیلی خسته بودم اصلا نمیدونم چی شد با اصرار گفتن بچه ها رو ببریم پارک با اینکه خسته بودم بردنم اصلا تو این فازا نبودم😭

عالی