اینکه مطمئن باشیم تنها پناهگاهمون و تنها راه درمانمون خدا و اهل بیت هستن و از هیچکس جز خدا و اهل بیت برامون کاری ساخته نیست.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ی دعای نور دوستم هدیه داده بود .آخر کتاب نوشته بود نمیدونم چندمین روز رمضان بخونی و باکسی حرف نزنی و ازخدا بخوای . بعد وصل شی نماز صبح بهت میده. دقیقا همینکارو کردم سال بعد همون موقعها بود حاجت گرفتم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
سلام عزیز دلم ..برای رفع حاجت مهمترینش اصلاح خودم بود ..توبه از گناهان ...چون روم نمیشد تا خودم پاک نباشم به درگاه خدا برم و طلب چیزی کنم ..اول توبه دوم شکرگزاری از صمیم قلب بخاطر همه نعمت های که. بهم بخشید ...و همیشه کنارم بوده ..بعد هم توسل به ائمه و واسطه قرار دادنشون...و شهدای گمنام عجیب حاحت میدن ...استغفار زیاد و شکر خدا و مداومت به تلاوت سوره واقعه قبل از خواب هرشب و خوندن زیارت عاشورا
و از همه مهمتر که خیلی تاکید شده این موارد رو بعد از نیمه شب از خدا خواستن..حالا چه در قالب نماز شب یا غیر از اون کلا خدا را و نیاز نیمه شب خیلی دوستداره
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»