2777
2789
روزی ی مرتبه تا ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونیم آخر حاجت مونو بخایم بعد هدیه کنیم ب شهید ؟

هرروز قبل اینکه زیارت عاشورا رو شروع کنی با آقا نوید صفری درددل کن حاجتتو مکرر بهش بگو  ثوابش هدیه به ایشون زیارت عاشورا رو شروع کن  ۴۰روز ادامه بده تا آقا نوید تلاش کنه حاجتتو از خدا بگیره حاجت روا شدی بگو منم خوشحال بشم

من همیشه میخوندم اما ازوقتی باردارشدم ی پام خونس ی پام بیمارستان اللن فقط روزایی ک خونم توگوشی میزارم پخش میشه گوش میکنم.ولی اگه خدابخواد بازم ازفردا شروع کنم

لطفا هرکی پیاممو میبینه خواهش میکنم دعا کنین بچم سالم بدنیا بیاد لطفا

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازشون بخواه برای من معجزه کنن یه معجزه خیلی خیلی بزرگ

من خیلی کوچیک تر از این حرفام

ولی از همینجا میگم آقای من دل این خواهرمونو شاد کن🙏❤️

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
هرروز قبل اینکه زیارت عاشورا رو شروع کنی با آقا نوید صفری درددل کن حاجتتو مکرر بهش بگو ثوابش هدیه ب ...

دعا کنین بدجور ب دعاتون نیاز دارم😭

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بله این شهید خیلیییی حاجت میده بخدا من معجزه دیدم ازش یکی از عزیزانم  مشکوک به توده بود شبو روزم گریه بود اول محرم نذر این اقا کردم و بعد دو روز رفتیم ی جا دیگ سونو و ازمایش گفت کاملا سالمه دکتر سونو گفت نذری کردی ادا کن😭😭😭😭

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
😭😭😭😭 ممنونم عزیز دلم همیشه دلت شاد باشه

خواهش میکنم عزیزم

از درگاه خداواهل بیت نامید نشو

حتما مصلحتی هست 

اما من بازم دعا میکنم صلاح خدا با خواسته دلت جورشه🙏❤️

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
2810