2777
2789
عنوان

پسره بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 28 پست
دختر منم ۱۵سالشه.والا چیزایی که گفتی یکی یکی اضافه کردم،دیدم خیلیه.البته خوب اختیار خودتو داری🤷🏻‍♀ ...

من کلا رژ را دوست دارم و همیشه میزدم ولی رژگونه خیلی ملایمه تازه اضافه کردم ضدآفتابم که مال پوسته

همسن های منم که چیری سرشون نمیکنند

ناخن هم اولین بارمه یکی از فامیلامون دوسال از من کوچیکتره پارسال کاشت اگه برای سنه

من خانوادم متوسط هستند از نطر اختیار داشتن دختر شما مگه چطوریع

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
عزیزم یکم زود نیس برای کاشت ناخون؟؟ کلا ساده تر باشه قشنگ تره هنوز یکم برا سنت زوده من هنوز کاشت ان ...

اولین بارمه

فامیلمون دوسال ازم کوچیکتره پارسال کاشت 

چندسالته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و راجب ارایشت بگم که نرماله نبودم ربطی نداشت که بخواد نظر بده

نمیدونم دخترای خانمای نی نی سایت چیکار میکمند که آرایش و استایل من براشون عجیب و زیاده

اولین بارمهفامیلمون دوسال ازم کوچیکتره پارسال کاشت چندسالته

فامیلتونو ول کن خودتو بچسب هنوز وقت داری کاشتم چیز خیلی نابی نیس ناخوناتو بلند کن لاک بزن خوشگل تره

۲۰ ناخنام بلنده خودش کاشته خدادادیه😁

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
فامیلتونو ول کن خودتو بچسب هنوز وقت داری کاشتم چیز خیلی نابی نیس ناخوناتو بلند کن لاک بزن خوشگل تره۲ ...

از من دامنیه و کشیده نیست

دوست داشتم تجربه کنم

همیشه هم استقامتش کمه

منم همسن توام همینجوری دوستامم همینن حتییییییییییییی خیلی بیشتر از اینا

منم میبینم دقیقا

بعد اینجا انتظار دارن مثل این کلیپای دهه شصتی باشیم

من کلا رژ را دوست دارم و همیشه میزدم ولی رژگونه خیلی ملایمه تازه اضافه کردم ضدآفتابم که مال پوستههمس ...

دختر من زندگی عادی اصلا آرایش نداره.برا بیرون رفتن معمولی فقط ضد آفتاب میزنه.تو مهمونیا در حد کرم پودر و کانتور کانسیلر. .خیلی ملایم و کم که منه مادر معمولا متوجه نمیشم.تا حالام کاشت نکرده.لاکم برا عروسی یا جشن.

شالم میپوشه همیشه.

البته دو تا دختر همسنش تو فامیل داریم که خیلی رابطه‌ی نزدیکی با هم دارن.یکیشون تازگی کاشت کرده،ولی دختر من دوست نداره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
دختر من زندگی عادی اصلا آرایش نداره.برا بیرون رفتن معمولی فقط ضد آفتاب میزنه.تو مهمونیا در حد کرم پو ...

من اصلا تاحالا کرمپودر و کانسیلر که ایشون استفاده میکنه نگرفتم که بخوام استفاده کنم

علایق و شرایط متفاوته

دختر من زندگی عادی اصلا آرایش نداره.برا بیرون رفتن معمولی فقط ضد آفتاب میزنه.تو مهمونیا در حد کرم پو ...

زندگی عادی توی خونه خب معلومه کسی آرایش نداره

وفتی خواست بره از خونه بیرون چیزی استفاده میکنه

من اصلا تاحالا کرمپودر و کانسیلر که ایشون استفاده میکنه نگرفتم که بخوام استفاده کنمعلایق و شرایط متف ...

اینکه مسلمه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
زندگی عادی توی خونه خب معلومه کسی آرایش ندارهوفتی خواست بره از خونه بیرون چیزی استفاده میکنه

نه گلم،تو خونه منظورم نبود.

بهر حال...هر جور راحتی.☺️

شما سوال کردی آرایشم زیاد بوده؟منم جواب دادم.🙂

نه گلم،تو خونه منظورم نبود.بهر حال...هر جور راحتی.☺️شما سوال کردی آرایشم زیاد بوده؟منم جواب دادم.🙂

بله گلم درسته

موفق باشید شما و دخترتون