2777
2789
عنوان

همش فکر خیانت میاد تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
از خوشکلی و اجتماعی بودن اینا من سرترم اونم از نطر درامد ب نسبت من مثلا حثوقش دوبرابر منه ولی خسیسه ...

خب ببین عزیزم مردحتی اگه قیافه هم نداشته باشه اگه پول داشته باشه میان سمتش حتی اگه خسیس و پول جمع کنم باشه ادم سلیطه میدونه چطوری پول بگیره یا نمیخوام دلتو خالی کنم مادرشوهرت سلیطه نیست بگه زن دوم بگیر

خب ببین عزیزم مردحتی اگه قیافه هم نداشته باشه اگه پول داشته باشه میان سمتش حتی اگه خسیس و پول جمع کن ...

نمیدونم فعلا ک بحث نازایی من نیس میگه بیا برو بگو به همه ک نازایی

شاید اگر واسش محرز بشه نازام انوقت بگه

ولی من گفتم از مهریه ام نمیگدرم

بده بعد 

زن دوم گرفتن ک اشکال نداره رومن زن نیاره بیاد طلاق بده مهریه بده ده تا بعدش بگیره 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم فعلا ک بحث نازایی من نیس میگه بیا برو بگو به همه ک نازاییشاید اگر واسش محرز بشه نازام انوقت ...

خوب کاری میکنی بهش بگو بگو که یا طلاقم بده بعدش به همه بگو چطوری بودم بعدش برو زنی که میخوای بگیر خوب میکنی بچه هم که نداری بدبخت بشه همین کارو بکن جز اعصاب خورد کنی چیزی نیست

خوب کاری میکنی بهش بگو بگو که یا طلاقم بده بعدش به همه بگو چطوری بودم بعدش برو زنی که میخوای بگیر خو ...

گفتم چ فایده

خوب کاری میکنی بهش بگو بگو که یا طلاقم بده بعدش به همه بگو چطوری بودم بعدش برو زنی که میخوای بگیر خو ...

نگفتم ک خیانت کرده گفتم فکر اینکه شاید خیانت کنه حالمو میگیره واز سرم نمیده

نگفتم ک خیانت کرده گفتم فکر اینکه شاید خیانت کنه حالمو میگیره واز سرم نمیده

چی بگم خودت اخلاقشو بهتر میشناسی هرطور که میدونی بهترمیشه زندگیت همون کارو بکن چون ادمایی که تاپیک تورو جواب میدن ادمایی نیستن که با شوهرتوزندگی کردن توباهاش زندگی کردی