2777
2789

بی دلیل بدنم کوفته میشه گریه میکنم دلشوره دارم بی‌قرارم فکروخیال بی ربط دارم....توروخدا خدایااااااااا چرا نمیزاری زندگی کنم راحت...الان یکسال بیشتره عذاب میکشم از یه سرگیجه شروع شد بعدش همش سرم گیج ومنگ بود حس افتادن داشتم دیگه بعدش الان بی‌قرارم همش یه حال عجیبی دارم هیچی شادم نمیکنه....چکاب دادم سی تی سر دادم نوارگوش نوارقلب همش سالمه....فقط تیرویید کم کار دارم که اونم با روزی نصف قرص نرماله.....توروخدا هرکس تجربه دارم کمکم کنه توروخدا

ویتامین دی تون نرماله؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا خیلی بی‌قرارم نمی‌دونم چیکار کنم خدایااااااا

منم ۱۶سال پانیک داشتم بیقراری استرس الکی عین حامله ها ویار داشتن مدام تهوع اسهال لرزش سرگیجه بعد فهمیدم پانیک دارم دوساله دارو میخورم بهترم 

سلام عزیزم پانیک داری فورا برو دکتر اعصاب و روان مغز و اعصاب نری یه موقع برو اعصاب و روان چطور یکسال ...

شما تجربه دارید؟؟اخه همش میترسم میگم خدایا بخاطر تیروییدم نباشه تا ابد باهام بمونه

شما تجربه دارید؟؟اخه همش میترسم میگم خدایا بخاطر تیروییدم نباشه تا ابد باهام بمونه

نه عزیزم مال تیرویید نیست 

پانیکه

آره من دوسال حالم بد بود تهوع سرگیجه فکر خیال افسردگی اشک وگریه

صبح ساعت۴بیداربودم تا صبح حالم بد بود بی اشتها لاغر زندگیم داشت نابود میشد 

دارو خوردم وبهترشدم و چندسال بعد دوباره برگشت داد و باز دارو خوردم و الان ۷ساله خوبم

فقط یه مشکلی دارم که بخاطر همون مورد فقط حالم بد میشه پروپرانونول میخورم دوتا ۱۰

تپش قلبم میاد پایین بهتر میشم

زود به خودت برس خوب میشی گلم

منم ۱۶سال پانیک داشتم بیقراری استرس الکی عین حامله ها ویار داشتن مدام تهوع اسهال لرزش سرگیجه بعد فهم ...

بمیرم الهی چقد طول کشیده.شوهرت ولت نکرد؟

من اون دوران شوهرم باهام بد شده بود چون بیماری رو نمیشناختیم فکر میکرد اخلاقم مزخرفه باهام بد بود.منم تا دوسال نمیفهمیدم چه مرگمه خدا خواست و روانشناس فرستادم پیش اعصاب و روان 

سه سال پیش شوهرم بیماری منو گرفت و خیلی زجر کشید و کلی ازم معذرت خواهی کرد که اینقد سال‌های پیش بهم رنج داد و ازم حلالیت گرفت