2777
2789
عنوان

بنظرتون نامزدم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقد هستین؟ یا دوست پسرتع 

کدوم آدمی تو عقد میگه بعد تو فلانی هست مثلااا

کارتون ب دادگاه کشیده بشه مدرک جرمه خودش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
2805
چطوری اشنا شدین یا اونم حسش بهت همینه؟ببخشید سوال شخصی میپرسم میخاستم بدونم ک درکت کنم

سنتی بود سال اول خیلی دوستم داشت ولی الان میکه شده عزرائیل برام

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
یا اونقدرر بچس ک میخواد حرصت بده ک تو حسودی کنی و کوتاه بیاییا واقعا با کسی رل زده

وای

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
موقع هایی ک قهرین یا دعوا میکنین دلبری کن و ب خودت زیاد برس اصلا نشون نده که حالت بده خودتو قوی نشو ...

اخه نامزدم پیشم که نیستش