سلام خانوما ببخشید من خیلی استرس دارم میشه اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید من با همسرم توی عقد رابطه داشتیم ولی کاندوم بود و حتی بعدشم هم قرص اورژانسی خوردم ولی تنبلی تخمدان دارم من الان از وقتی قرض رو خوردم لک میندازم حالت خون مونده میاد ازم به نظرتون یعنی میخوام پریود بشم؟
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به خدا آنقدر استرس دارم که نکنه حامله بشم حالم بده از این لکه بینی
نگران نباش.من بهت قول میدم باروار نیستی
فقط بخاطر استرس و قرصها اینجوری شدی
دمنوش رازیانه یا پونه وجعفری دم کن بخور پریود میشی
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نگران نباش باردار نیستی. لکه بینی به خاطر قرص اورژانسی طبیعیه. فقط اینکه یک روش مطمئن داشته باش و قرص اورژانسی رو نهایت ۲ بار در سال استفاده کن. قرص اورژانسی یک روش پیشگیری دائم نیست.