2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید سونوی رکتال بدی تا معلوم شه اگه کیست داشته باشی معلوم میشه منم دارم ۵ ماهه دارم قرص میخورم نبای ...

من تنبلی داشتم یه قرص برا تنبلی خوردم ولی ینفر گفته بود با مصرفش ب همین اندو مبتلا میشی ولی رو خود بروشور قرصه نوشته بود هیچ عوارضی نداره..الان ک روز اخر پریودمه بجا لکه بینی خونریزی دارم بنظرت ممکنه ب این بیماری مبتلا بشم

منم درد پریودیام وحشتناکه ولی واسه چکاپ سالیانه سونوگرافی میرم هیچ مشکلی هم ندارم، نگران نباش فقط در ...

خب میگن به راحتی مشخص نمیشه 

با سونی شکمی 

باید سونی واژینال یا رکتال و ام از ای اینا بدی

موز پسته وجگر و قارچ چ بدی داره🥲🥲🥲🥹من رعایتم کنم همینم

بدی داره نباید بخوری شما سه روز این اقلام رو نخور ببین پریود بعدی درد نداری تازه همینا هورمون مردانتو بالا میبره

بدی داره نباید بخوری شما سه روز این اقلام رو نخور ببین پریود بعدی درد نداری تازه همینا هورمون مردانت ...

آخه به من گفتن موز خیلی برای پریود خوبه از بین اینا فقط موز میخوره میشه بدی ضررش چیه 

آخه به من گفتن موز خیلی برای پریود خوبه از بین اینا فقط موز میخوره میشه بدی ضررش چیه

عزیزم گفتم هورمونای مردانت بیشتر میشه دردای قاعدگی بعدیت بیشتر میشه سه روز اول نخور 

من تنبلی داشتم یه قرص برا تنبلی خوردم ولی ینفر گفته بود با مصرفش ب همین اندو مبتلا میشی ولی رو خود ب ...

اندو چیزی نیس که با یه قرص ایجاد بشه.یه سری عوامل توش دخیله مثل ژنتیک،برگشت خون از رحم به تخمدان،ضعف ایمنی،باردار نشدن و مجردی