2777
2789

دیشب تو پارک ،دو تا بچه حدودا بهشون می‌خورد ۸ سالشون باشه دعوا میکردن.

یکیشون گفت بدبخت اون بچه تو شکم مامانت ماله منه من حاملش کردم بچه او.ب.ی😐😐😐😐😐😐😐

اون یکیم گریه کرد دوید رفت😐😐😐

من یکم فکر کردم تا فهمیدم چی میگه اصلا ،بعد اون اوبی رم زدم گوگل هنوزم هنگم😐😐😐😐😐😐😐،اینارو کی بهشون یاد میده

یکم حواستون ب بچه هاتون باشه خدایی

�😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با ۱۸ ۱۹ سال سن هنوز معنیه او بی و نمیدونم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

مگه میشه یه بچه ۸ ساله این حرف و بزنه آخه ؟

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
با ۱۸ ۱۹ سال سن هنوز معنیه او بی و نمیدونم

منم 19 رو دارم تموم میکنم هنوز نمیدونم:/

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

والا بچه دهه نودی من از صبح میگه مامان زحمت نکش خسته میشی 

البته یک ماه رفت یه مهد زبان از بچه تا دو سه تا فحش یاد گرفته بود البته نه به این افتضاحی که همونم مهد نبردم دیگه از سرش افتاد 

2810