هر چیز دربارهی ماسک مو ، روغن ارگان و شامپو ارگان میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه چه موهات رنگ یا گراتینه س بهتره بعد از حموماز روغن آرگان استفاده کنی تا موهات نرم و مقاوم بشه در برابر موخوره ، ریزش ، سفت شدن و...
دوم اینکه تو حموم هم اگر از ماسک مو استفاده کنی خیلی خوبه ماسک مو روی فقطططط به ساقه مو بزنید 5 دقیقه صبر کنید بعد ابکشی کنید . نشوریدش با شامپو دوباره فقط ابکشی کنید
ماسک مو فواید زیاد داره مهم ترینش اینه که برای موها صدمه دیده ، کراتین و رنگ شده خیلی مفیده عمر کراتین هم حفظ میکنه
سوم سعی کنید از شامپو های بدون سولفات استفاده کنید این شامپو ها برای این مو ها مناسبه و کلا باعث ریزش مون نمیشه زیاد
نکته دیگه اینه شامپو بدون سولفات شاید موهای خیلی چرب و خوب تمیز نکنه اگر موهاتون چربه میتونید تو هفته یکی دو بار شامپو معمولی و یکی دو بار بدون سولفات بزنید
این روتین برای مو رعایت کنید بعدا مجبور به خیلی کارها جانبی برای موهاتون نمیشید که ای موهام خراب شده ، نازک و کم پشت شده و ....
روغن ارگان و ماسک مو و شامپو سولفات برند های مختلفی هست .شامپو بدون سولفات اگر مشکل مالی ندارید اوردینری بگیرید اگر نه لایتنس
ماسک مو و روغن ارگان هم لایتنس
این برند هم قیمتاش مفته هم کیفیتش خیلی خوبه فقط دقت کنید لایتنس یا همون اوردینری فیک دارن .لایتنس دو مدل داره های کپی پاکستانی و
اصل اسلواکی حتما دقت کنید از کجا میخرید از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا
ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه
چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم
اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره
سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س
مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .