2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه بیاید

85 بازدید | 7 پست

بچها من کارتام سوخته بعد مامان بابامم تهرانن بعد مامانم شون یک تومن پول ریختن برای خواهرم   یک تومنم برای من به عنوان خرجی! ولی جفتشون توی کارت خواهرم بود 

بعد منم قرار بود ک نت نخرم چون ایرانسل همه بسته هاش بالای ۱۵۰ تومن اومد برام  قرار بود یکی دو ماهی نخرم تا بیاره پایین 

اقا دیشبم مامانم زنگ زد گفت چخبر اینا منم بهش یک چیزی گفتم ک چیز خاصیم نبود ولی خواهرم نمیخواست بهش بگم 

بعد خواهرم نتشو برام وایفا میکرد این مدت تا مامانم بود مامانم وایفا میکرد و ... 

از دیشب خواهرم رو مخم رفت ک من نتمو وای فا نمیکنم برات منم دیشب گفتم چون اون حرفو زدم عصبیه بزار بخوابم فردا 

باز فردا ک امروز باشه بهش گفتم بزن گفت نخیر من کینه ایی ام نمیزنم  گفتپ از اون پولی ک مامان برات زده از پول خودم بخر  گفتش اون پول دست من میمونه تا وقتی ک مامانشون بیان قرار نیست خرج کنی 

منم جوش اوردم داد و بیداد و فلان 

ابروریزی ک شد بیخیال  تهش زنگ زدیم مامانم اعصاب اونم خورد کردیم ک تهش نت رو خرید 

الان مقصر کی بوده؟ 

اعصابم یعنی داغونه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

اول از همه مقصر شما هستین که راز خواهرتون رو وقتی دوست نداشت مادرتون بدونه به مادر گفتین ...

ولی قهر شدن خواهرتون ربطی نداره که پول شمارو نده !! 

اون پول برای شماست و باید نت رو میخرید

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش میاد

اعصاب منو بخاطر ۵۰ تومن پول نت خورد کرد  ای خدا 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
اول از همه مقصر شما هستین که راز خواهرتون رو وقتی دوست نداشت مادرتون بدونه به مادر گفتین ...ولی قهر ...

راز نبود بابا 

ما اومدیم خونه دختر خالم الان 

دختر خالمم پیش مادرشوهرش زندگی میکنه  توی یک ساختمونن 

بعد خواهرم من با یک فردی رفت بیرون ک مامانم دوست نداشت مادرشوهر دختر خالم بفهمه ک با اون رفتن بیرون 

بعد گفت شک نکردن منم گفتم چرا دیشب ک با موتور رفتیم زنگ زدن گفتن ک خواهر مو میخوایم چطور برگردونیم موتور سه ترکه   مام گفتیم اسنپ میگیریم