2777
2789
عنوان

ب ا سن

140 بازدید | 16 پست

کسی بوده وزنش تغییر نکرده باشه فقط با سنش آب شده باشه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

من از باس. ن دارم لاغر میشم🤦‍♀️

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از باس. ن دارم لاغر میشم🤦‍♀️

اخه من نه رژیم گرفتم نه چیزی اصلا نمیخوام لاغربشم وزنمم تغییر نکرده فقط همون قسمت لاغرشده

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
ببین تغییر وزن معمولا با باسن و سینه شروع میشه بخای چاق شی اول اینا بزرگ میشن بخای لاغر شی اول اینا ...

باورت میشه اصلا وزنم تغییر نکرده خیلی ناراحتم

ببین تغییر وزن معمولا با باسن و سینه شروع میشه بخای چاق شی اول اینا بزرگ میشن بخای لاغر شی اول اینا ...

بخدا وقتی چاق میشم فقط شکم و صورتم  تپل میشن لامصب های دیگه تکون نمی خورن 😂 بخصوص اونجا

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

از شوخی گذشته هرکی باس.    ن خوشکل داره یا چربی تزریق کردن یا اون چیز دیگه  که نمی دونم اسمش چه هست .. بیخودی حسرت نخورد  اونایی که بزرگش رو دارن  تلاش کردن  باید پول خرجش کنی تا بزرگ شن . و 

از شوخی گذشته هرکی باس. ن خوشکل داره یا چربی تزریق کردن یا اون چیز دیگه که نمی دونم اسمش چه هست ...

میدونی چراناراحتم چون برامن بزرگو خوش فرم بود الان بی دلیل آب شده ناراحتم

حالا من برعکس اسی مشکل کمبود وزن دارم دریغ از صد گرم افزایش وزن 🤧🤧

اخ  خوش به حالت من 11کیلو اضافه وزن دارم . خیلی بدن هایی که مثل مانکن می مونن و لاغرن رو دوس دارم .. وقتی غذا می خورم از غذا می ترسم  که نکنه وزنم بیشتر شه 🥺 

اخ خوش به حالت من 11کیلو اضافه وزن دارم . خیلی بدن هایی که مثل مانکن می مونن و لاغرن رو دوس دارم .. ...

قد وزنت چندن

من 160 و 45 فکر میکنی لاغری هم مشکلات خودشو داره حتی بدتر از شما هر جا میرم وای چقدر لاغری غذا بخور و... 

2810