2777
2789

یه حرفو انداختن توی دهنشون ول کن نیستن که روانشناسان میگن بچه رو باید ازاد گذاشت اصلا چیزق نگفت هر کاری کرد باید تماشا کنیم 

اکثرا اونایی که اینارو میگن اصلا تحصیلات مربوطه ندارن و چند جمله از اینترنت خوندن و خدارو هم بنده نیستن 

من بابام روانشناسی خونده ، مامانمم مدیریت آموزشی، خودم دانشجوی روانشناسی هستم، چند تا دکتر روانشناس توی فامیل داریم ، تمام های استاد های ما هیچکدوم به این جمله باور ندارن ، میگن باید بچه رو تربیت و کنترل کرد توی هر سنی ، میگن ادم با سایق پرخاشگری به دنیا میاد و ریشش هر چقدر توی بچگی خشکونده بشه ضررش توی اینده واسه جامعه کمتره، حتی استاد رشدمون میگفت وقتیکه نوزاد موقع شیر دادن نوک سینه تونو محکم یهو با دندونش گاز گرفت همون لحظه سینه رو از دهنش در بیارید اخمالو نگاهش کنید ، یا مثلا میگن اگه زیر سه سال نتونستید موقع کار زشت و پرخاشگری یا هر چی واکنش منفی نشون ندید دیگه تموم شد ، بد یادگرفت رفت پی کارش 

باور کنید این سوال رو از استاد هامون پرسیدم و همشون مخالف بودن ، اینکه میگن آزادش بزارید اینه که بزارید بازی های متنوع فعالیت های مختلف داشته باشه مثلا توی گل بازی کنه نه اینکه وحشی گری بکنه توو خونه این و اون تو وایستی نگاه کنی ، البته منظور از واکنش منفی هم تنبیه بدنی و تحقیر نیست ، تذکر زبانی یا اینکه بیاریش بشینیتش پیش خودتون حالا هر چی 

همه اونایی که میگن بچه رو باید ازاد گذاشت وقتی ازشون میپرسی که کدوم نظریه پرداز معروف رشد گفته یا کدوم روانشناس کدوم کتاب معتبر روانشناسی هیچی ندارن بگن میگن توی فلان کتاب بی نام نشان یا توی اینترنت خوندن ، اکثرا هم بعد این سوال خیلی عصبی میشن یا کلا چیزی ندارن بگن🤣 بخدا یکی از فامیل هامون بچه ۵ سالش از قصد قشنگ داشت شیرینی رو میمالید به مبل میزبان اما مامانی که لیسانس زبان داره و همش ادعای روانشناسیش میشه به خاطر چند تا پیج انیستا معتقد بود که به بچه نباید چیزی گفت 

بیاید با این توهم خداحافظی کنیم 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

حوصلم نشد بخونم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه بهشون چیزی نگن مربوط به توی خونه ی خودشونه نه توی خونه دیگران . تازه اونم فقط یک بازه ی سنی نه ...

والله حداقل جلو دیگران رعایت کنن🤣

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

همین نظریات ناقصی کیادگرفتن باعث شده بچه های الان مخصوصا دخترا

گستاخ بی ادب بی حیا بار اومدن

ی نگاه ب مدرسه های دبیرستان مقطع اول و دوم نگا بندازی نمایان این تفکرات ناقص رشد هستن

البته هرچند دختران عاقل و موقر هم داریم 

قصدم توهین نیست واقع بینی

اینکه بهشون چیزی نگن مربوط به توی خونه ی خودشونه نه توی خونه دیگران . تازه اونم فقط یک بازه ی سنی نه ...

به نظرم تربیت صحیح و اصولی کودک، دقیقا از داخل منزل باید شروع بشه و به تدریج نهادینه بشه در وجودش تا در بیرون از منزل بتونه بصورت رفتارهای صحیح و کنترل شده، نمود پیدا کنه. 

اینکه میگن آزاد بزاری فکر نکنم منظور این باشه که هر غلطی کرد بگید بچط ولش کن مثلا بچه دیگری رو بزنه یا درو دیوار خونه کسی رو کثیف و خط خطی کنه و ..به گمونم بیشتر به این میاد که بزارید بچه بچگی کنه  بازی کنه هیجان درست بچگی رو بروز بده  توی دنیای کودکی باشه 

ما توفامیل داشتیم از بچگی اگر بچشون کار اشتباه میکرد  ...میگفتن مهندسه ...فضانورده ...کنجکاوه هیچی به بچه نمی‌گفتن حالا که نوجوون شده همش ازدستش مینالن که حرف گوش نمی‌ده درس نمی‌خونه و انگیزه واسه یاد گرفتن کاری نداره..تا حالا چند تا رشته  ورزشی گذاشتن همه رو ول کرده ...کلاس زبان میگه نمیخوام برم 

2810