2777
2789

من نمیدونم چرا لذتی برام نداره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وقتی که از همه چی خسته شدی و از دست خودت و همه عصبانی هستی بیشتر حال میده وقتی که وزنه رو سنگینتر میکنی 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
من نمیدونم چرا لذتی برام نداره

مگهههه میشهههه

من دیگه اعتیاد پیدا کردم به باشگاه ، روزایی که نمیرم دیوونه میشم تو خونه

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

وقتی که از همه چی خسته شدی و از دست خودت و همه عصبانی هستی بیشتر حال میده وقتی که وزنه رو سنگینتر می ...

دقیقا ، حتی بدن درد و خستگی بعدشم لذت بخشه

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

دقیقا ، حتی بدن درد و خستگی بعدشم لذت بخشه

دقیقا لذت اینکه این ورزش کمکت میکنه خودتو بسازی و ی آدم جدید بشی ی بدن خوب رو کسی بهت نمیده خودت باید تلاش کنی براش صبورت میکنه این ورزش

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره