2777
2789
عنوان

آمدنم بهر چه بود 😕😑

236 بازدید | 27 پست

یعنی دیگه خودم از خودم خسته شدم 😑💔😂 نه هنر خاصی نه آشپزی نه خیاطی نه کار میکنم درسمم فعلا هیچی مشخص نیست قبول بشم نشم نه آدم اجتماعی و اهل بگو بخند نه مهمونی و پارتی نه نامزد و دوس.ت.پ.سری  نه اهل بیرون رفتن با دوست 😑💔 واقعا می‌خوام بدونم کسی مثل من هست ؟؟؟ در این حد اوضاعش وخیم باشه😂💔🤦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه که بالاخره میریولی چرا بیرون نمیری یا اهل بگو بخند نیستی؟

زیاد آدم برون گرایی نیستم خب بیرون هم یه چندباری رفتم با دوستام ولی احساس میکنم اونقدری که باید حالم رو خوب نکرد اصلا اجازه اینکه منم حرف بزنم رو نمی‌دادن فقط وسط حرفم میپریدن احساس میکنم اصلا نمیشه باهاشون درد و دل کرد 

نگران نباش ارتش نیرو میگیره خانم احتمالا مهر حالا چند بارم گفتم چون ثواب داره اگه کسی نمی دونه زمان ...

فقط دارم برای ثوابش میگم چون ممکنه کسی ندونه و بعدا پشیمون بشه 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
دوست پسر و اینا رو که ول کنالان موقعیت خوبی برای یادگیری همین مهارت هایی که گفتیآشپزی و خیاطی و رانن ...

آخه همه هم سن و سالا و اطرافیانم یکیو دارن من خودم مایل نیستم حقیقتش حوصله مسخره بازی های یکی دیگه رو ندارم 😂🤦💔