2777
2789
عنوان

همین مشهد وامونده ام هیچجا رو نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 34 پست
پارک هلیوم کوهسار بولینگ شهربازی قهرمانان

کاش بولینگ میرفتیم امروز صبح رفتم کلوپ بازی بیلیارد بازی کردم 

باز بولینگ تکراریه برام پارک هلیون کجاست؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو خیابون جمهوری باغ گلها

برو کارتینگ و سافاری چالیدره 

برو اول باغچه نمایشگاه کروکدیل ها

برو تونل باده خیام روبه رو الماس شرق 

برو شهربازی قهرمانان رو به رو الماس شرق 

برو پروما 

برو موزه 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

برید حرم و توی صحن بنشینید ما رو هم یاد کنید 🥹 

چالیدره هم جز جاهای مورد علاقه ی منه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سلام عزیزم 

اخلمند 

کوه های خلج.

باغ وکیل آباد.

باغ پرندگان 

خواجه مراد 

چالیدره.

آرامگاه فردوسی.

باغ گلها

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
دیگه مشهد حوصلت سر رفته دیگه هر جا بری همینه چون مشهد جاهای دیدنیش کم نیست

اره میدونی ادم هرجایی ک زندگی میکنه براش تکراری میشه  منم مشهدی ام خب زیاد رفتم اینجور جاها رو برای من دیگه جذابیتی ندارن تکرار شدن

غیر از تهران 

من تهران ده ماهن ک برم جای دیدنی داره 

بقیه شهرا رو توی ۱۰ روز میشه خیلی مشتی گشت 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
بیا اراک بفهمی تفریح نداشتن یعنی چی!!! 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اراک شهر صنعتیه دیگه 

عوضش به استانای باحالی نزدیکه 

اونکه اره مشهد جزو شهرایی ک خیلی بهش رسیدگی میشه است از نظر اسفالت و پل و فلان و کار و اینا اوکیه و ...

خواهر شهر ما همیناییم ک میگی ندارههه🤨🤣

دوتا پارک ابی داره فقط 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
برو خیابون جمهوری باغ گلهابرو کارتینگ و سافاری چالیدره برو اول باغچه نمایشگاه کروکدیل هابرو تونل باد ...

ایده ی خوبی بود

خواهر شهر ما همیناییم ک میگی ندارههه🤨🤣دوتا پارک ابی داره فقط

مشهدو میگم پارک ابی داره 

بالاتر نوشتین ب شهرهای باحالی نزدیک ما توی نقطعه هستیم ک شهرهای اطرافمونم مث خودمون داغونه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چه جوریه که در حال تفریح و مسافرت هم خوشحال نیستیم ؟ مشکل جای دیگه است

نه بابا فلسفیش نکن😂خیلی خوشحالیم متاسفانه جای باحال برای رفتن پیدا نمیکنیم 

2810