2777
2789
عنوان

احتمال بارداری

180 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من دو روز پیش با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم باکره هستم و اینکه مایع منی روی کمرم ریخته شد ولی از ترس اینکه ممکنه پیشاب روی واژنم ریخته باشه یه ساعت بعدش قرص اورژانسی تنسی خوردم احتمال بارداری وجود داره؟!

و اگر نداره چقدر بعد از این قرص پریود میشم؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم ممکنه وقتی رو کمر بوده از پوستت جذب شده باشه و به رحمت رسیده باشه

احتمالا قبلشم تشکیل شده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
بله عزیزم ممکنه وقتی رو کمر بوده از پوستت جذب شده باشه و به رحمت رسیده باشهاحتمالا قبلشم تشکیل شده

تو روحت  

کاربر قدیمی هستم اونطوری نگا نکنا سیم جدید خریدم اون‌یکی مال بابامه 
تو روحت

😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

عزیزم الان قرصای اورژانسی همش فیکه احتمال بارداریتم زیاده بنظرم برو قرص سقط بخر 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.