بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
پسرم با یکی دوست شد قبلا اهواز زندگی میکرد ازش پرسیدم چی شد اومدین شمال میگه اونجا خیلی گرم بود شمال خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از اهواز .چقدرم این پسر خوشگله